Horoscopul zilei de VINERI, 16 Noiembrie 2018. Surprize neplacute pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Totul pare să stagneze într-o zonă ternă şi lipsită de strălucire, dar nu te îngrijora. Nu toate evoluează în ritm alert, nu toate ajung repede acolo unde doreşti, ci mai treci şi prin astfel de zone lipsite de acţiune şi de dinamism.

Consideră-le hopuri obligatorii pe parcursul anumitor proiecte, când, tocmai pentru că nu se mai întâmplă nimic spectaculos, poţi privi mai atent la ce se petrece. Ai răbdare, vei depăşi acest punct mort şi, după aceea, vei reintra în circuit cu forţe proaspete, dar nu te îngrijora din cauza acestor hopuri. Ele te mai trag un pic de mânecă, atunci când te aprinzi prea tare.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ai mare grijă la afacerile pe care le închei astăzi, pentru că există riscul să atragi alături de tine un om cu intenţii necurate din care ai putea avea mult de suferit. Urmăreşte el ceva, pentru că a pus ochii pe valoarea pe care o reprezinţi şi abia aşteaptă să se căpătuiască de pe urma ta.

Fii mai discret în privinţa bunurilor tale, în privinţa banilor de care dispui, ca nu cumva să sară în ochii unui escroc care va şti să ţi se bage pe sub piele până ce-ţi află toate secretele. Fii cu ochii pe bani, pe bunurile de preţ, pe tot ce consideri important în viaţa ta la momentul acesta.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Primeşti un sfat binefăcător ce schimbă direcţia anumitor planuri ce păreau să stagneze de la o vreme. De atât aveai nevoie, de un pont, de o perspectivă nouă pe care să porneşti imediat.

Cineva vede lucrurile mult mai detaşat de pe margine şi îţi dă exact îndrumarea de care era nevoie. Nu stai pe gânduri, ci schimbi macazul rapid, astfel încât să nu mai pierzi timpul pe experimente inutile. Pune în practică sfatul primit, pentru că roadele se vor arăta foarte repede, încât îi vei purta recunoştinţă celui care ţi l-a oferit necondiţionat.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Porneşti un drum complet nou, după o viziune diferită faţă de tot ce ai făcut înainte, şi ai să vezi efectele miraculoase! Uneori, e bine să renunţi la strategii vechi cu care eşti obişnuit, şi să abordezi alte căi, chiar complet îndrăzneţe spre care nimeni nu te îndeamnă să porneşti.

Există momente în care originalitatea, inventivitatea şi scânteia de geniu te împing pe căi total nebătătorite, pe care nimeni nu a avut curajul să pornească, dar fă-o tu cu încredere şi ai să observi imediat rezultatele. Nu alege tot reţetele arhicunoscute, nici soluţiile banale, nici căile aglomerate: deschide alte porţi!

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Încearcă să te descurci singur în proiectul la care lucrezi, pentru că nu e recomandabil să spui tuturor ce ai de gând să faci. Cineva ar putea să-ţi fure ideile şi să te trezeşti mai târziu că ieşi al doilea într-o competiţie de idei, în timp ce câştigătorul jubilează pe seama ideilor furate de la tine.

Discreţia, prudenţa, tăcerea, izolarea – sunt soluţiile cele mai bune în situaţia de faţă, deci taci şi faci, şi abia la final poţi să te lauzi cu realizările tale. Nu e bine să baţi toba prin sat, ci spune ce planuri ai doar la cel mai de încredere prieten. Nimeni altcineva nu trebuie să afle, deocamdată.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Eşti încântat că ai reuşit să te mai achiţi de o serie de plăţi restante care-şi aşteptau rândul de ceva vreme. Nu erau sume mari, poate doar facturi banale absolut normale pentru această perioadă a lunii, dar eşti fericit că le-ai şters de pe lista de plăţi obligatorii.

Ba chiar s-ar putea să-ţi mai rămână şi câţiva lei pentru a-ţi face o bucurie cât de mică, pentru că banii pot avea şi astfel de efecte: un dram de veselie, un zâmbet pe chip şi o atitudine pozitivă. Cumpără-ţi ceva pentru a te simţi bine, chiar dacă e un lucruşor ieftin!

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...