Horoscopul zilei de Vineri 13 Iulie 2018. Nativii acestei zodii vor avea o zi pe care nu o vor uita curand

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Sunt sanse sa-ti petreci ziua mai mult acasa, fie alaturi de membrii familiei, fie impreuna cu neamurile. Chiar daca apar neplaceri, discutii aprinse, tu esti artizanul care poate dizolva si rezolva orice diferend.

Indreapta-ti atentia si spre activitatile domestice care treneaza de ceva vreme. O curatenie generala, niscai reparatii sau planificarea achizionarii unor bunuri.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Calatoriile pe distante scurte si dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat pot fi frecvente. Posibil sa-ti displaca remarcile sau sfaturile unora, insa mai bine a-i lua aminte la cele aflate astazi.

Totul are o noimă, astfel ca foloseste partea buna a lucrurilor. Cultiva simtul umorului si ai incredere ca Universul iti trimite numai oamenii, informatiile si situatiile utile.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ziua poate aduce bonusuri neasteptate, dinspre locul de munca. Informatiile provitoare la veniturile tale din munca desfasurata sunt contradictorii, in sensul ca sunt sanse fie de amanare a unor plati, de reducere a salariului, fie de schimbarea a conditiilor de lucru.

Creioneaza un plan de cheltuieli pentru urmatoarele patru saptamani si urmeaza-l cu incredere.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este o zi cu o incarcatura emotionala deosebita, de aceea fii prudent. Iti sunt favorizate activitatile usoare, alcatuirea planurilor de viitor si plimbarile prin locurile preferate alaturi de cineva drag.

Evita spatiile zgomotoase si oamenii care te suprasolicita psihic! Sunt multe lucruri minunate in lumea asta carora le poti acorda din plin sprijinul si atentia ta.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Rezerva-ti momente de odihna si ocupa-te numai de activitati usoare. Se pot evidentia afectiuni ale sistemului digestiv sau ale sistemului osos. Nu se recomanda consultatii, analize medicale si interventii chirurgicale, pe cat posibil.

Odihna, detasarea de cotidian si increderea in fortele proprii iti sunt de mare folos. Niscai provocari parteneriale.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Relatiile cu prietenii sau cu sustinatorii din segmentul profesional pot lua turnuri interesante. Ar fi bine sa retii cele discutate si petrecute astazi, deoarece sunt un preambul la felul in care se vor desfasura aceste relatii timp de patru saptamani de acum incolo.

Este momentul sa te desprinzi de unele persoane care doar profita de pe urma ta si asta in mod vizibil.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...