Horoscopul zilei de VINERI 10 August 2018. Dezamăgiri mari pe plan sentimental!

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Sunt momente bune pentru a te pune in valoare fata de membrii familiei, rude, dar si fata de prietenii apropiati. Spre orele pranzului vei depasi angoasele din mediul familial si vei observa totul cu alti ochi.

O discutie amicala cu cineva drag te va ajuta sa gasesti solutii optime pentru nevoile casei sau familiei. Fii prudent si evita critica excesiva!

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dialogurile cu neamurile sau cu membrii familiei vor lua turnuri nebanuite, pentru ca tu sustii unele teorii privitoare la rezolvarea unor chestiuni patrimoniale total nepotrivite.

Relaxeaza-te, asculta opiniile celorlalti si evita graba si orgoliul in luarea deciziilor finale. Este nevoie sa cooperezi cu ceilalti pentru a impaca pe toata lumea. Ai nevoie de sprijinul familiei!

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este posibil sa primesti cadouri interesante din partea cui te astepti cel mai putin sau deloc. Pe de alta parte, chiar si un cadou aparent neinsemnat, daca-l privesti cu atentie vei observa ca este minunat si iti este de folos acum.

La randul tau, gandeste-te sa oferi cuiva drag ceva util sau invita-l in oras, la o terasa si plateste tu consumatia. Te vei bucura din plin.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Discutiile sunt frecvente astazi cu cineva care iti este drag si in care ai incredere. Controleaza-ti emotivitatea, lasa-l si pe celalalti sa vorbeasca si chiar poti urma sfaturile primite.

Sunt momente favorabile pentru a-ti revizui atitudinea fata de ceilalti, dar mai ales fata de natura inconjuratoare. Ingrijeste-ti sanatatea in permanenta si plimba-te regulat in aer liber.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Iti sunt favorizate discutiile tainuite cu cineva din anturajul socio-profesional. Pentru ca esti secretos, tacut, oarecum absent in peisajul cotidian, cei dragi te se pot ingrijora cu privire la starea de spirit sau de sanatate.

Echilibreaza-ti reactiile, atitudinea, vorbele, faptele si spune-le celorlalti ca ai nevoie de liniste si singuratate. Vei fi inteles si sprijinit in acest sens.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Se contureaza discutii cu prietenii, dar tema principala vizeaza fie problemele lor, fie situatiile profesionale comune. Schimbul de informatii este benefic pentru toata lumea, astfel ca bine ar fi sa-ti deschizi mintea si sufletul si sa discuti fara rezerve.

Chiar daca unii vor doar sa vorbeasca banalitati, tu orienteaza discutia numai spre ce anume te intereseaza pe tine.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...