Horoscopul zilei de SAMBATA,18 august 2018. Două zodii au probleme mari AZI

Horoscop 18 august 2018. Este o zi In care succesul bate la ușa unor zodii. Iată ce îți rezervă astrele.

Horoscop 18 august 2018 BERBEC

Nu te aştepta ca cele mai bune veşti să vină la tine ambalate într-o hârtie sclipitoare şi cu fundiţă, pentru că uneori vin în cea mai brută şi neatractivă formă. Nu subestima lucrurile, totuşi! Dacă ceva nu arată aşa cum ai sperat şi, la prima vedere, pare mai degrabă o veste proastă, mai aşteaptă o vreme să se sedimenteze apele tulburi.

S-ar putea să descoperi că acel punct fragil era de fapt startul spre o rezolvare mult mai bună, spre o etapă mult mai fericită, ca atare nu reacţiona agresiv sau negativ la un hop. Ai puţintică răbdare să se limpezească informaţia în mintea ta şi ai să vezi ce bună e calea aceea!

Horoscop 18 august 2018 TAUR
Eşti pregătit pentru o provocare în plan profesional. Deşi nu eşti, de felul tău, atât de aventuros, de data aceasta spui da chiar şi unei situaţii cu un oarecare grad de risc, pentru că te-ai săturat de rutină. Vrei să ieşi din monotonie, din obişnuinţă, ca atare vei spune imediat da noii situaţii, chiar dacă ai fi dorit să deţii controlul şi să urmezi o strategie foarte bine pusă la punct.

Nu ai parte de asemenea organizare riguroasă, ci lucrurile merg un pic haotic, după cum bate vântul. Ai răbdare să se mai aşeze apele, să se mai clarifice situaţia, şi atunci vei putea începe să-ţi impui propriile reguli menite să restaureze ordinea. Deocamdată te laşi dus de val.

Horoscop 18 august 2018 GEMENI
Te bate gândul să faci o schimbare majoră în viaţa ta, cum ar fi o mutare într-o altă locuinţă, o schimbare de domiciliu sau de serviciu, sau doar o extindere a orizonturilor tale printr-o acţiune ce te ajută să creşti, să evoluezi, să te dezvolţi, să urci mai sus spre scopurile tale. Excelentă idee, pune-o în aplicare şi aşteaptă cu răbdare să dea roade.

Primul pas e mai greu, care implică acea decizie curajoasă în faţa căreia eşti chiar acum, dar ceva te face să te temi, deocamdată. Nu ai de ce, deţii toate resursele potrivite pentru acest pas, şi informaţia potrivită, şi starea adecvată unei schimbări de direcţie, deci… ce mai aştepţi?

Horoscop 18 august 2018 RAC
În loc să te simţi vinovat pentru cine ştie ce greşeală şi să-ţi faci atâtea procese de conştiinţă, mai bine ai pune mâna pe unelte să repari ce ai făcut. Nu lacrimile sau regretele repară problema, ci o acţiune care să compenseze de urgenţă ceea ce ai stricat. Ai toate şansele să restabileşti echilibrul normal în problema respectivă, deci lasă lamentările şi apucă-te de treabă.

Da, recunoaşteţi greşeala, dacă ai comis-o, arată-ţi părerile de rău pentru ce ai făcut, dar grăbeşte-te să compensezi eroarea cu o faptă bună, în schimb. Întotdeauna există şi un remediu: ai şanse să-l găseşti dacă acţionezi repede!

Horoscop 18 august 2018 LEU
Ai toate motivele să fii mândru de nivelul intelectual la care ai ajuns, iar azi poţi descoperi că ai şi reale talente de profesor! Ai atât de multe de transmis lumii, atât de multe informaţii şi experienţe de împărtăşit, încât ar trebui să găseşti o cale de a te adresa unui public cât mai larg.

Cine stă azi în preajma ta, are numai de câştigat, pentru că tot ceea ce spui e de valoare şi le va fi de folos la un moment dat. Dacă nu ai deja o carieră în domeniul educaţiei, caută cea mai accesibilă formă să dai din prea plinul tău de cunoştinţe şi altora. Fie că predai cu bucurie o lecţie unui începător, fie că vorbeşti unei săli imense de discipoli, eşti încântat să observi atâta receptivitate în rândul celor care te ascultă.

Horoscop 18 august 2018 FECIOARĂ
Te macină tot felul de dubii cu privire la sensul în care evoluezi, dar preferi să nu le faci, deocamdată, cunoscute. Mai bine ai spune clar că nu crezi în direcţia spre care te îndrepţi, deoarece intuiţia te trage de mânecă.

Trezeşte-te şi ai curajul să te opui dacă tot simţi ceva că te trage înapoi, e posibil să nu fie, cu adevărat, calea cea mai bună pentru ceea ce ţi-ai propus şi, dacă nu iei măsuri acum, sub influenţa suspiciunii care te încearcă, vei pierde timp şi energie inutil pentru roade mult sub aşteptări. Mai bine ia o pauză şi analizează din nou datele problemei, pentru că nu are rost nici să taci, nici să treci peste ele ca şi cum totul ar fi în regulă.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...