Horoscopul zilei de SAMBATA, 8 Septembrie 2018. Vesti bune pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Treburile de rutina atat cele de acasa, cat si cele de la serviciu sunt temele principale ale acestor zile. Tensiuni relationale sunt multiple, de aceea fii prudent si atent la ceilalti. In special la serviciu exista multa ostilitate si activitati ramase restante. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul iti este obosit si chiar pe alocuri are nevoie de ingrijiri de specialitate. Adopta o dieta usoara, plimbari in aer liber si mult somn.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Sambata ai spor in treburile domestice si in dialogurile cu membrii familiei. Datorita relatiilor cu prietenii este mai dificil sa te ocupi serios de nevoile celor dragi si de confortul casei. Detaseaza-te din cand in cand de altii. Duminica se intrezaresc distractii sau activitati legate de un hobby. Rezerva-ti timp si resurse materiale si pentru copii sau pentru persoana iubita, deoarece acestia iti urmaresc atent fiecare miscare, astfel ca oricand pot interveni altercatii.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sambata esti mai mult pe drumuri, fie ca iti rezolvi chestiuni personale, fie ca te intalnesti cu neamurile sau cu prietenii apropiati. Gandirea si comunicarea iti sunt umbrite, de aceea vorbeste putin si evita luarea deciziilor care te-ar implica pe termen lung. Duminica, sufletul tau are nevoie de linistea si confortul casei. Sfatuieste-te cu membrii familiei vizavi de domeniul profesional in care activezi si urmeaza-le povetele.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Sunt zile bune pentru a-ti pune ordine in capitolul financiar. Veniturile tale din munca desfasurata cresc binisor, asa incat iti poti permite sa cheltuiesti pe niscai mofturi. Posibil sa fii nevoit sa achiti datoriile restante ale altora. Prudenta si discernamantul foloseste-le in doze mari. Duminica se contureaza dialoguri si intalniri cu cei apropiati. Mentalul iti este rascolit si de aici vorbele tale pot rani foarte usor. Calatoriile evita-le, pe cat posibil.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Sambata esti plin de energie si dornic sa rezolvi cat mai multe treburi. Ba vrei sa le rezolvi si pe ale altora, ceea ce nu se recomanda. Sunt momente excelente pentru a-ti trasa planuri noi de viitor si pentru a te inoi. Duminica apar chestiuni financiare. Pe de o parte vei fi nevoit sa cheltuiesti pe cele de trebuinta casei, insa pe de alta parte vei primi si informatii pretioase legate de salarizarea ta de la locul de munca.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Sunt zile bune pentru odihna si detasare de tumultul cotidian. Vorbeste mai mult cu tine insuti si vei afla lucruri extraordinare vizavi de toate relatiile si evenimentele din viata ta. Sunt posibile revelatii interesante, vise si viziuni premonitorii pe care ar trebui sa le notezi bine intr-un jurnal. Duminica te vei simti mai bine, revenindu-ti pofta de viata, dar si combativitatea. Fereste-te de frivolitati si de cotraziceri fara rost.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...