Horoscopul zilei de SAMBATA 4 August 2018. Zodia care va face un important pas în carieră si o alta se va desparti

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Beneficiezi de multa energie, asa incat bine este sa te ocupi pe indelete de treburile tale. Combativitatea este la cote inalte. Fii prudent, incearca sa eviti conflictele si alterneaza munca cu odihna.

Atentie la sanatatea intregului organism! Dozeaza-ti eforturile si nu pune la suflet chiar totul. Membrii familiei îți sunt alături, astfel că bine ar fi să te bazezi pe sprijinul lor.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Fii cat mai retras și discret în anturaj. Sufletul tau are nevoie de odihna si introspectie. Sunt posibile stari neplacute, dar evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil.

S-ar putea sa descoperi diverse lucruri tainuite demult, legate de colegii de serviciu. Incearca sa nu dai frau liber primului impuls de a rupe relatii vechi.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Prietenii si protectorii sunt subiectele tale favorite de astazi. Se pare ca primesti multa sutinere din partea acestora, dar ti se si cere un fel de plata. Unele relatii mai vechi se pot strica definitiv.

Evita conflictele, comunica strictul necesar si discerne cu atentie ce relatii doresti sa pastrezi in continuare in viata ta. Poti afla informatii neplacute legate de cineva pe care il considerai prietenul tau de suflet.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Interesanta zi pentru tine la capitolul cariera. Sunt posibile discutii contradictorii cu un sef, de aceea fii prudent si asculta cu atentie ce ti se spune. Exista varianta imbunatatirii statutului social sau, în functie de caz, pot aparea si neplaceri.

Familia iti este alaturi, dar nu cum ai dori tu. Bine ar fi sa gasesti un echilibru intre activitatile sociale si treburile gospodaresti.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Poti aborda relatiile cu strainatatea si studiile pe termen lung. Demersurile pentru calatoriile in afara granitelor tarii pot cunoaste turnuri neasteptate.

Daca esti nevoit sa calatoresti, verifica atent toate detaliile si pleaca doar daca este absolut necesar. Gandirea si comunicarea sunt defectuoase, asa incat evita semnarea actelor, examenele si interviurile importante.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Chestiunile financiare continuă să îți atragă atenția. Este vorba despre banii si bunurile comune cu ceilalti. Ai avea succes in achitarea datoriilor, dar și în alcătuirea planurilor de investiții.

Totusi, fii prudent, intrucat discordia se afla in acest sector de viata si activitate si iti poate crea neplaceri greu de estimat si controlat. Tentatia de a profita de avutul altora este destul de mare.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...