Horoscopul zilei de SAMBATA, 3 Noiembrie 2018. Viata unei zodii se va schimba radical:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ai norocul de a discuta azi cu o persoană inteligentă, care îţi inspiră respect şi încredere. Te poţi baza întru totul pe informaţiile pe care ţi le transmite, pentru că ele vin din experienţa sa bogată din domeniul în care tu încă faci paşi timizi. Îl poţi considera un foarte bun profesor pentru că ai enorm de învăţat de la el.

E o şcoală sau o predare de ştafetă, pentru că el îţi încredinţează acum un bagaj de cunoştinţe de care te vei folosi începând de azi. Va veni ziua când şi tu vei transmite mai departe ceea ce primeşti acum, deci deschide-ţi memoria pentru că în curând tot ce afli îşi va demonstra utilitatea.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dacă vezi că unii, mai nervoşi din fire, comentează sever tot ce spui, nu pune la suflet, ci apelează în continuare la o glumă sau la o ironie, care îi va dezarma imediat. Ba mai mult, stupiditatea unora te determină să fii şi mai acid în umorul tău şi să ataci mai abitir pe cel ce nu ştie de glumă.

Nu suporţi să vezi că unii au reacţii absurde la ceea ce ai tu de spus, dar reuşeşti să faci haz de tot ce vezi, găsind în simţul umorului ca mai bună soluţie de a trece peste toate zâmbind.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Atmosfera se destinde şi mai mult în anturajul tău datorită unei surprize plăcute picate ca din senin. Apare o veste excelentă ce te face să te simţi mult mai bine, ca şi cum nu ai mai avea nicio problemă, ceea ce te stimulează să te ocupi doar de lucruri frumoase.

Orice activitate usoara ţi se potriveşte de minune pentru o zi când nu se pot întâmpla decât evenimente amuzante. Indiferent de vârsta pe care o ai, te comporţi ca un copil fără nicio problemă şi reuşeşti să-i molipseşti şi pe alţii de veselie.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nu pune la suflet nici criticile care vin de la ceilalţi, nici ironiile deşănţate cu care te tratează unii azi, pentru că nu au intenţii negative. Aşa sunt unii, mai nervoşi şi îşi eliberează nervii pe oricine, dar noroc că nu se resimte totuşi energie negativă în replicile lor.

Clar că sunt glume neadecvate pentru starea în care te afli acum, dar ce-ar fi să le răspunzi cu aceeaşi monedă? Dacă întorci armele către ei şi îi ataci cu aceleaşi ironii, îi vei dezarma mult mai repede decât dacă te-ai înfuria şi ai face-o pe jignitul. Şi tu te poţi folosi de umor cu aceleaşi efecte!

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Nu cu nervi şi nici cu ambiţie vei depăşi situaţia în care te afli acum, ci cu enormă toleranţă. Cheamă-i pe cei dragi alături, pentru că prezenţa lor va avea efecte relaxante asupra ta. Ori de câte ori vei ridica tonul, partenerul de viaţă te va trage de mânecă. Dacă vii nervos acasă,

copiii te vor înconjura cu iubire şi distracţie şi vei uita motivele de supărare de peste zi. Cel mai bun medicament împotriva tuturor motivelor de stres de pe parcursul zilei se va dovedi a fi familia, ca atare lasă toate grijile la uşă atunci când te întorci acasă şi primeşte leacul lor miraculos!

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Este o zi exact pe stilul tău, mai liniştită, organizată, în care toate evoluează într-un ritm mai lent, perfect pentru a nu da nimic peste cap. Totuşi, pentru unii, lentoarea aceasta dă impresia că ai fi şi indiferent sau neatent la tot ce se petrece în jur şi ai putea fi greşit interpretat,

ca atare încearcă să dai o altă formă programului zilei, ca să nu lase impresia că ai fi comod din fire. Poţi folosi calmul acesta pentru a te ocupa pe îndelete de o activitate complicată ce necesită o concentrare crescută.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...