Horoscopul zilei de SAMBATA, 29 Septembrie 2018. Un weeckend special pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Apar cheltuieli neprevăzute, pe lângă lista alcatuită cu grija de ceva vreme. Se pare ca dispui de un buget suficient deocamdata, pentru a-ti acoperi cele necesare, ba chiar si ceva mofturi personale.

Totusi ar fi înțelept sa te rezumi la chletuieli strict necesare si sa pui ceva bani deoparte. Este adevarat ca in urma achizitiilor din acest weekend este posibil să-ți rafinezi gusturile si chiar sistemul valorilor filozofice.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Finalul acestei saptamani iti aduce multa energie. Poti rezolva multe treburi restante, ba chiar exista riscul sa te implici si in treburile altora si sa-i ajuti cu succes. Exista risc pentru că unii s-ar putea simți deranjați de aportul tau in viata lor.

Fii prudent si dozeaza-ti elanul de a face multe si mărunte. Ofera-ti sprijinul numai daca ti se cere. Pe de alta parte, canalizeaza-ti eforturile mai mult spre tine si spre ceea ce iti este de folos.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Departe de ochii si urechile lumii iti este cel mai bine la sfarsitul acestei saptamani. Organizeaza-ti treburile astfel incat sa beneficiezi de suficiente momente de relaxare si odihna.

Ai putea exersa cu succes cateva tehnici de meditatie, iar in urma acestor practici ai obtine revelatii minunate pentru situatiile si relatiile din viata ta. Ingrijeste-ti si trupul, pentru ca se pot accentua afectiuni legate de gât sau afecțiuni ale sistemului renal.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Finalul acestei saptamani iti aduce noutati interesante la capitolul relatii cu prietenii. Pe langa discutiile deosebite avute cu persoanele din anturajul socio-profesional s-ar putea sa obtii un pont valoros necesar dezvoltarii tale personale si profesionale.

Totul este sa accepti ideile si autoritatea altora, fara să țeși povești iluzorii. Reține sau chiar notează cele aflate si corelațiile mentale pe care le faci in aceste zile.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Socializarea este aspectul care te intereseaza in mod special in acest weekend. Sunt posibile intalniri cu persoane importante, cu functie, persoane care te pot sprijini in ascensiunea ta profesionala.

Chiar daca unii iti vor scoate in evidenta carențele educaționale, in paralel vei obtine si solutii deosebite de a le elimina. Deschide-ti mintea si sufletul si accepta sfaturile sau indemnurile celorlalti. Chiar si o discutie banala, in aparenta, te poate duce pe culmi nebanuite.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Excelente zile pentru a-ti deschide mintea si sufletul spre noi filozofii de viata, spre abordarea vietii din alte perspective si pentru a te transforma la nivel profund. Poti avea senzatia ca esti depasit de unele evenimente in care esti implicat, insa in umbra, providența te conduce exact spre ceea ce iti este de folos.

Greu de sesizat acum felul in care vei gândi sau trăi peste un timp, insa ai putea incerca un scenariu. Conteaza si implicarea ta la ceea ce ti se intampla.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...