Horoscopul zilei de SAMBATA 28 Iulie 2018. Schimbari radicale pentru aceste zodii

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Ceva se va schimba în plan sentimental, atât în ceea ce privește relația cu persoana iubită, cât și în relația cu copiii.

Influxurile aspectului de Lună plină format astăzi în Semnul Vărsătorului te va ajuta să te desprinzi de situații toxice și să-ți reevaluezi sistemul valorilor morale. Un hobby, un diaog cu cineva drag și de încredere sunt binevenite pentru recreere.

 

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Multă forfotă în plan domestic, deoarece aspectul de Lună plină format astăzi în Semnul Vărsătorului răscolește amintiri, chestiuni patrimoniale nerezolvate sau neînțelese, reevaluarea unor decizii vechi privitoare la familie și nevoile ei.

Fii prudent și răbdător, pentru că emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate.

 

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Multe relații cu persoanele din anturajul apropiat se vor schimba începând de astăzi, pentru că aspectul de Lună plină ce se construiește în Semnul Vărsătorului îți favorizează

evaluarea corectă a celor care îți sunt loiali cu adevărat și a celor care doar profită de pe urma ta. Fii prudent și evită a povesti prea multe despre tine și intențiile tale!

 

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Primești bani, însă și cheltuiești, primești și cadouri, dar vin și vești despre schimbări salariale.

Tumultul din segmentul financiar se datorează perfectării aspectului de Lună plină din Semnul Vărsătorului, astfel că bine ar fi să fii deschis la tot ce se petrece în domeniul socio-profesional și care are legătură directă cu veniturile obținute din munca proprie.

 

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Hotărârea de a face lucrurile cu totul altfel începând de astăzi este mare și ușor de pus în practică.

Pentru că în Semnul tău zodiacal se formează aspectul de Lună plină ar fi bine să profiți de energia acestui moment și să renunți la tipare mentale și comportamentale perimate și să-ți trasezi planuri noi. Detașează-te de problemele altora și odihnește-te!

 

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Acordă momente numai pentru tine și ale tale. Stările de spirit sunt controversate, fiindu-ți dificill să socializezi prea mult cu alții.

Se prefigurează schimbări profunde la nive mental, datorită perfectării aspectului de Lună plină în Semnul Vărsătorului în preajma amiezei. Sănătatea este vulnerabilă, deci odihnește-te și ascultă-ți sufletul și trupul.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Ce spun astrele pentru ziua de Marti

Astrologii anunţă veşti bune şi surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului. Horoscop 27 iulie ...