Horoscopul zilei de SAMBATA 28 Iulie 2018. Schimbari radicale pentru aceste zodii

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Se întrezăresc schimbări în relațiile cu prietenii și protectorii din segmentul profesional, moment marcat de formarea aspectului de Lună plină în Semnul Vărsătorului. Însă ceva se va modifica și în plan sentimental, astfel că fii atent la ambele tipuri de relații.

Orice final este urmat de un început, de regulă, mult mai bun. Ai încredere că totul va fi bine!

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Schimbări în plan profesional, mai ales în ceea ce privește relațiile cu șefii și autoritățile. Sunt șanse de a te orienta spre un alt loc de muncă, într-un cu totul alt domeniu profesional.

Impulsurile aspectului de Lună plină perfectat astăzi în Semnul Vărsătorului te vor ajuta să te detașezi de situații și relații învechite și total neptorivite ție acum și aici.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

O zi care marchează începutul unui lung șir de schimbări mentale, fie la nivel de decizii personale, fie la nivelul filozofiei de viață. Detașează-te de trecut, acceptă noul și împărtășește cu cei dragi stările și trăirile de astăzi.

În Semnul Vărsătorului se formează aspectul de Lună plină si eclipsa de Luna, ajutându-te să fii obiectiv și realist cu propriile tale dorințe și situații în care te afli.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Sunt momente potrivite pentru a face un bilanț al banilor pe care îi obții din colaborări, dar și pentru o verificare a bunurlor și cheltuielilor comune cu alții. Prudență, discernământ, răbdare și perseverență!

Aspectul de Lună plină ce se construiește astăzi în Semnul Vărsătorului îți favorizează găsirea unor soluții constructive pentru îmbunătățirea veniturilor.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Adie vântul schimbării în plan pertenerial. Deciziile de astăzi vor fi valabile multă vreme de acum încolo, deci fii atent la ce gândești că este foarte posibil să primești în viitorul apropiat.

Influxurile aspectului de Lună plină din Semnul Vărsătorului te ajută să privești ca într-o oglindă atât la partenerul tău de viață, cât și la colaboratori.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Se finalizează o etapă profesională importantă, deci fii prudent și verifică pe îndelete activitățile profesionale întreprinse până acum. Ești ajutat de perfectarea aspectului de

Lună plină în Semnul Vărsătorului, bine fiind să profiți de energia astrală degajată și să rezolvi onorabil orice îndatorire. Sănătatea este vulnerabilă, deci evită eforturile și stresul emoțional.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...