Horoscopul zilei de SAMBATA, 18 August 2018. Zodia care o PĂȚEȘTE GRAV azi! Ghinionul o va urmări la tot pasul!

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Luna se afla astazi in Scorpion si pare sa-ti aduca daruri frumoase de la oameni care te apreciaza si iti sunt recunoscatori pentru ceea ce le-ai oferit candva. Pe de alta parte, astazi poti obtine sprijinul cuiva sau ti se deschid usi benefice.

Fii pregatit sa te lasi rasfatat de contextul energetic al zilei si primeste ceea ce au astrele sa-ti daruiasca, prin oameni.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Inca sunt posibile schimbari si surprize, mai ales in sectorul muncii si al rutinei zilnice, insa contextul energetic al zilei iti este favorabil prin prisma cooperarii fructuoase pe care reusesti sa o stabilesti cu cei din jur.

Se croiesc drumuri noi pentru tine acum, iar daca ti-ai facut temele si ai acceptat partea ta de responsabilitate pentru ce ai in viata ta in prezent, e posibil sa ai parte de binecuvantari pe banda rulanta.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Luna in Scorpion stimuleaza in mod benefic si constructiv zona muncii, prin urmare astazi te poti bucura nu doar de un randament bun, ci si de beneficii materiale pe masura.

Fii atent la sansele pe care ti le scoate in cale aceasta zi si pregateste-te sa acepti orice reconfigurare brusca de traseu. In plan personal si in ce priveste mediul casnic, incep lucrurile sa se aseze pe un fagas sanatos, creativ si constructiv.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Frumoasa zi, pentru tine, in ce priveste creativitatea, inspiratia, dragostea si conexiunea pe care o stabilesti cu oameni dragi din viata ta. Treci printr-un proces de reconfigurare a prioritatilor, iar acum devine foarte important sa-ti creezi o atmosfera de pace si confort acasa si in mediile familiare.

In acest context, tocmai pentru ca ai claritate in privinta a ceea ce vrei, poti crea si posibilitatile necesare pentru a-ti implini dorintele. Totul e sa faci alegeri ferme, clare, pentru binele tau.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Probabil ca a trecut ceva timp de cand nu ai mai avut sentimentul ca totul e bine asa cum este si ca universul iti ofera exact ceea ce ai nevoie in acest moment. Astazi ai parte de liniste si o anumita profunzime in sentimente fata de persoane care conteaza cu adevarat, dar in special pentru tine.

Te poti bucura, de asemenea, de abundenta si confort, mai ales daca-ti iei timp pentru a te gandi la nevoile tale si la ceea ce-ti doresti acum pentru tine.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Foarte multa empatie manifesti astazi in comunicarea cu ceilalti. Aceasta zi iti aminteste sa-ti folosesti mai mult intuitia si sa o lasi sa decida pentru tine, mai ales daca esti pus in situatia de a face schimbari majore.

Nicio logica din lume nu e mai valoroasa decat ceea ce simti tu ca e bine si potrivit pentru tine, asa ca acum ai incredere in ce stii tu si atat.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...