Horoscopul zilei de Sambata 14 Iulie 2018. Fecioarele se pot casatori, iar Varsatorii primesc bani si pleaca intr-o vacanta

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O zi foarte importantă pentru segmentul domestic, deoarece se conturează o etapă noua. Treburile gospodărești le poți desfășura ușor și cu plăcere, iar membrii familiei te vor susține în tot ce dorești să întreprinzi.

Emotivitatea este accentuată, de aceea fii prudent și evită deciziile majore sau semnarea documentelor care te implică pe termen lung. Planifică întâlniri cu rudele, vizite în locurile copilăriei și trasează noi planuri familiale.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Relațiile cu anturajul apropiat sunt excelente, astfel că vei putea obține informații prețiose, ajutor nesperat în chesituni personale și profesfionale. Însă, tendința de a vorbi prea mult și mai ales despre teme pe care le cunoști prea puțin sau deloc îți poate crea neplăceri.

Dozează-ți debitul verbal, modulează plăcut tonul vocii și ascultă cu interes cele povestite de ceilalți. Pregătește-te și pentru călătorii pe distanțe scurte sau pentru a participa la dezbateri oficiale.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Foarte bine aspectat este segmentul financiar. Se conturează îmbunătățiri financiare prin activitatea desfășurată la locul de muncă, astfel că poți primi bani, cadouri deosebite sau favoruri de tot felul.

Trasează-ți planuri de investiții și cheltuieli, dar pune și ceva bani deoparte. Informațiile aflate astăzi privitoare la condițiile de muncă și salarizarea aferentă sunt valabile cel puțin un an de zile de acum încolo. Prudență și măsură în toate!

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Emani o energie aparte, puternică, dar destul de dificil de gestionat dacă ești neatent la semnalele organismului tău. Fluctuațiile emoționale sunt accentuate, de aceea ar fi bine să abordezi totul cu răbdare și încredere că lucrurile se desfășoară în favoarea ta.

Se deschide o nouă etapă de viață, bazată pe valori și principii morale noi, autentice care te vor conduce spre orizonturi deosebite. Odihnește-te și gândește-te la cum ți-ai putea îmbunătăți viața!

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Intuiția îți este accentuată, astfel că ar fi bine să te retragi în locuri liniștite și să stai de vorbă, pe îndelete, cu tine însuți. Informațiile revelate pe căi neobișnuite, conexiunile mentale pe care le realizezi astăzi îți sunt de folos pe termen lung.

Ai grijă însă să te și odihnești, pentru că la un moment dat te poți simți copleșit. Unele afecțiuni digestive sau osoase își vor face simțită prezența, dar ar fi bine să te îngrijești cu ajutorul terapiilor naturiste.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Excelentă susținere primești astăzi de la și prin prieteni! Se conturează relații noi, proiecte socio-profesionale de anvergură care vor avea efecte pe cel puțin un an de zile de acum încolo.

Folosește-ți intuiția, ascultă-ți semnalele organsimului și nu te grăbi în luarea deciziilor. Dialogurile cu ceilalți te po obosi pe de o parte, însă pe de altă parte îți vor oferi informații deosebite privitoare la îmbunătățirea poziției tale într-un grup de lucru.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...