Horoscopul zilei de SAMBATA 11 August 2018. Racii și Vărsătorii au câștiguri bănoase. Vezi ce se intampla cu celelalte zodii:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Luna in Leu se aseaza in zona inimii si a creativitatii. Acum ti se deschid noi perspective, poti semana noi seminte in ce priveste o relatie amoroasa sau un proiect pe care-l iubesti.

E timpul pentru o evaluare atenta a dorintelor tale si a atitudinii, urmata de intentii noi si o mai mare deschidere a inimii, astfel incat sa privesti totul prin ochii iubirii.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Luna in Leu activeaza zona sufletului si a caminului, prin urmare energia acestei zile te sprijina sa-ti stabilesti noi prioritati si poate sa revizuiesti ceva in relatiile cu cei dragi.

E timpul pentru mai mult confort, mai multa bucurie acasa si in interiorul tau. Vezi ce e nevoie sa fii, sa spui si sa faci, pentru a obtine ce ai nevoie.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Tie iti pot veni idei bune astazi. Ai parte de inspiratie, esti ascultat, dar si tu la randul tau e necesar sa fii receptiv la mesajele primite.

Iar daca simti sa schimbi ceva in comunicarea cu ceilalti sau in ce priveste unele relatii si proiecte, fa-o, chiar daca nu stii unde vor duce toate astea. O surpriza placuta poate schimba in sens benefic traiectul unui proiect.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Foarte multa energie primeste astazi zona finantelor, semn ca e un moment excelent pentru a-ti evalua sansele si a primi cu bratele deschise unele oportunitati.

Terenul este fertil, posibilitati noi de avansare si succes exista, insa pentru a produce rezultate s-ar putea sa fie necesar sa corectezi ceva din trecut si sa ai mai multa incredere in ce poti.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Luna in semnul tau natal aduce un aer si o dorinta de innoire. Fie ca vorbim de atitudine, comportament sau infatisare, e timpul pentru o revizuire, un nou inceput, o intoarcere la tine si la autenticitate.

Foloseste-ti creativitatea si asculta-ti intuitia, indiferent daca alegerile tale sunt aprobate sau nu.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

S-ar putea sa te simti ca la finalul unui maraton, obosit si lipsit de vlaga. Te afli, intr-adevar,

la finalul unei etape si inceputul alteia, de aceea e important sa te asezi putin, sa respiri, sa te odihnesti si sa tragi niste concluzii bine-venite. Evita zgomotul si influentele exterioare, centreaza-te si fa doar ce simti.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...