Horoscopul zilei de MIERCURI,22 August 2018. Pierderi masive pentru una dintre zodii. Află şi tu ce îţi rezervă astrele!

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Astazi pari sa pui mai mult pret pe pragmatism in relatiile socio-profesionale, desi nu poti ignora dorinta de a ii impaca pe toti. Cariera are prioritate si asta iti va afecta intr-o anume masura legatura cu persoana iubita.

Este indicat sa profiti de orele diminetii pentru a afla informatiile importante de care ai nevoie si de a tine cont de intuitiile pe care le ai, acestea fiind destul de precise. Nu duci lipsa de entuziasm, trebuie insa sa clarifici limita pana unde iti asumi riscuri.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ambianta de la locul de munca devine una mult mai placuta insa ambitiile tale in legatura cu unele studii aprofundate sau alte forme de specializare risca sa pericliteze relatia cu colegii.

Asa ca, nu le da curs atata timp cat nu stii daca iti sunt cu adevarat de folos scopurilor tale sau sunt o chestiune de orgoliu. Daca te mentii detasat, vei putea sa-ti dai seama cine te sustine sincer si cine nu.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Faptul ca esti orientat astazi mai mult catre afaceri in dauna petrecerii timpului alaturi de copiii sau de persoana iubita iti poate aduce o anume stare de disconfort, insa momentele de intimitate nu par prioritare.

Abilitatea de a iti descoase colegii se poate solda cu obtinerea unor informatii care iti confera un plus de putere. Totusi, important este sa nu te iluzionezi, crezand ca stii chiar totul.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Reactia partenerului tau conteaza pentru tine insa tendinta va fi sa pastrezi o oarecare detasare aparenta, preferand sa-ti cenzurezi reactiile emotionale.

Si, desi este un rastimp favorabil pentru a atinge cele mai delicate subiecte in relatia cu cei dragi, este recomandat ca mai intai sa incerci sa le intelegi motivatiile personale. Altfel, e posibil sa nu ajungi la armonia la care sincer aspiri.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Desi dedici cea mai mare parte a energiei tale ducerii la indeplinire a responsabilitatilor cotidiene, refugiindu-te in munca, esti provocat sa lucrezi si la capitolul comunicare si la intretinerea unor bune relatii cu colegii.

Cauta sa te sfatuiesti cu cineva din familie, aici avand cele mai bune sanse sa te lamuresti daca afacerile pe care le ai in vedere sunt viabile sau daca prezinta riscuri ascunse.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Daca iti pui ambitia la lucru, astazi poti obtine rezultate de pe urma capacitatii tale creative, dar cu conditia sa ai grija sa fii cat mai bine informat, fie prin propria munca de cercetare, fie sfatuindu-te cu cineva de incredere.

La capitolul finante, tentatia de a cheltui cumparand obiecte decorative sau de infrumusetare poate veni in contradictie cu recomandarile de austeritate sugerate celor dragi.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...