Horoscopul zilei de MIERCURI 8 August 2018. O zi de coşmar pentru una dintre zodii. Află şi tu ce îţi rezervă astrele!

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Este o zi buna pentru studiu, documentare si demersuri specifice instruirii personale. Fie ca te gandesti la domeniul profesional, fie la un hobby, astrele iti recomanda largirea orizontului cunoasterii.

Pe de alta parte s-ar putea sa faci mai multe drumuri astazi in scopuri diverse. Spre seara, o ruda sau un prieten apropiat iti va da o multime de vesti care mai de care mai interesante.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Aspectele legate de bani sunt la ordinea zilei pentru tine. Esti nemultumit de ce constati, dar bine ar fi sa te gandesti la o reevaluare a activitatii desfasurate si la castigul aferent.

Totusi, ziua iti va fi indulcita de mici cadouri sau favoruri din partea unor oameni dragi. Spre finalul zilei stai de vorba cu membrii familiei sau planifica activitati gospodaresti.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ar trebui sa te simti bine si sa ai multa pofta de viata. Chiar daca exista nemultumiri, in special legate de relatiile sentimentale si cele cu copiii, priveste partea frumoasa a lucrurilor si fii mai intelegator cu ceilalti.

Evita implicarea in problemele altora. Psihicul tau este destul de rascolit, asa incat pentru linistea sufletului tau ocupa-te pe indelete doar de persoana ta.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Discretia, modestia si temperanta sunt principalele lucruri care te caracterizeaza astazi. Sufletul tau are nevoie de singuratate si de meditatie profunda. Sunt momente bune pentru o analiza minutioasa a evenimentelor petrecute in ultimul timp.

Poate ar fi bine sa te gandesti la o reconfigurare a planurilor de viitor, indiferent care sunt implicatiile.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Sunt in prim plan relatiile cu prietenii. Sunt posibile discutii aprinse cu acestia, situatii delicate, insa cu prudenta, vei depasi totul cu bine.

Un protector important iti poate da sfaturi utile si informatii pretioase legate de domeniul profesional. Totusi, cele mai bune si sigure dialoguri le ai, in aceasta perioada, cu membrii familiei.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Astrele te sfatuiesc sa te ocupi pe indelete de sectorul profesional, in special de relatiile cu sefii. S-ar putea sa fii nevoit sa dai explicatii unui sef vizavi de ultimele tale decizii profesionale.

Explica-ti actiunile in cuvinte putine, vino cu dovezi palpabile si sustine-ti punctele de vedere cu fermitate. Ai incredere ca totul se desfasoara in favoarea ta.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...