Horoscopul zilei de MIERCURI, 28 Noiembrie 2018. Probleme in dragoste pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ai avea chef să stai mai mult pe acasă și să te interesezi pe îndelete de treburile și nevoile familiei. Iti sunt favorizate curateniile generale si redecorarea spatiului locativ. Dialogurile cu membrii familiei sunt zgomotoase, dar poti depasi diferentele de opinie daca iti deschizi inima si îți lași spiritul la vedere. Totodata ar fi bine sa planifici calatorii indepartate alaturi de cei dragi, aspect care i-ar bucura și împăca imediat.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ziua se anunta cu multe drumuri pe distante scurte, in diverse scopuri. Totusi, un motiv important poate fi legat de achitarea unor datorii restante, fie unor institutii oficiale, fie unor rude sau prieteni. Pe de alta parte, cineva din anturajul apropiat iti poate cere bani cu imprumut sau daca cineva trebuie să-ți înapoieze bani sau un obiect, lucrurile se pot amâna. Recomandabil este sa te detasezi de problemele celor din preajmă și să nu intervii sub nicio forma în viața lor.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Se contureaza la orizont imbunatatiri ale veniturilor tale salariale si schimbari vizavi de conditiile de munca. Dorința de a-ți mări conturile in banca este la cote mari. Deocamdata poti castiga mai mult din colaborari si proiecte comune cu altii sau partenerul de viata iti ofera sprijin si sustinere neconditionate. Evita cheltuielile nefondate si planurile de investitii. Dupa-amiaza rasfata-ti simțurile cu o muzică bună, o mâncare rafinată și o companie pe măsură.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Energia zilei îți oferă încredere in fortele proprii si dorinta de a te ocupa mai mult de tine. Sunt momente bune pentru a te debarasa de vechile tipare comportamentale, de a renunta la obiceiurile nepotrivite sanatatii si de a-ti alcatui planuri noi. Beneficiezi de suficientă energie astrala pentru a desfasura activitati care presupun efort fizic moderat. Dupa-amiaza, bucura-ti sufletul cu o plimbare in aer liber sau cu vizitarea unei expozitii de artă.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Sunt favorizate momentele de reculegere și detașare de forfota zilnică. Evita activitatile care necesita eforturi si ocupa-te doar de cele de rutina. Organismul tau este obosit si are nevoie de odihna, relaxare si putin răsfăț. Nu se recomanda consultatii, analize medicale si interventii chirurgicale. La serviciu poti descoperi conflicte ascunse, dar sunt momentane. Totusi fii cu ochii în patru vizavi de tot ce se petrece în sfera profesională, ca să poți lua măsurile necesare la timpul potrivit.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Zi importanta la capitolul prieteni si protectori. Sunt posibile răsturnari de situație destul de neplăcute. Ar fi bine să ții la distanță persoanele care se apropie prea mult de tine. Evita să-ți divulgi secretele si planurile de viitor, mai ales cele care privesc familia ta si casa in care locuiesti. Ascultă-ți mai mult vocea interioara si mai putin ce iti spun ceilalti. Este nevoie sa te concentrezi pe relațiile sentimentale.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 19-25 Aprilie 2021

Horoscop 19-25 Aprilie 2021 – Săptămâna aceasta avem parte de noi începuturi în diverse planuri ...