Horoscopul zilei de MIERCURI, 27 Februarie 2019. Vin bani pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Luna va fi astazi in Sagetator si te stimuleaza sa-ti trasezi cateva directii pentru viitor. Este un moment favorabil revizuirii unor traiectorii profesionale, reinventarii, reparatiilor in ce priveste unele relatii si evaluarii mai atente a unor proiecte. Cu alte cuvinte, ti-e dor sa adaugi “straie” noi vietii tale, te simti inspirat sa innoiesti cate ceva pe ici pe colo, si e timpul potrivit sa faci asta, dar incearca sa faci totul cu cat mai multa intelepciune si luciditate.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru tine, astazi se activeaza zona resurselor materiale de care poti beneficia de la altii sau cu ajutorul lor. Luna in Sagetator te poate face mai increzator, dar iti poate creste si nerabdarea, precum si tendinta de a te iluziona in privinta unor oameni pe baza promisiunilor pe care le fac. Asadar, deschide-te sa primesti daruri diverse astazi, dar fii dispus si sa schimbi macazul si sa te adaptezi acolo cand si unde e nevoie.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Luna in Sagetator activeaza zona relatiei conjugale, a parteneriatelor si a imaginii publice. E un prilej bun pentru a-ti re-evalua relatiile si a intelege cum esti perceput de catre cei din jur. De asemenea, e timpul sa-ti faci cunoscute intentiile si dorintele, partenerului de viata. Puteti sa va puneti in comun inspiratia si imaginatia pentru a crea ce va doriti, deocamdata la nivel de gand si cuvant. In ce priveste cariera, evita deciziile impulsive.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pentru tine, ziua pare sa fie axata pe munca, serviciu, activitati de rutina… dar toate acestea e bine sa fie abordate dintr-o perspectiva innoita, indrazneata. Evita iluziile de orice fel si ramai ancorat in realitatea imediata, rezolvand pas cu pas ceea ce-ti propui. Cu cat esti mai prezent ci creativ, cu atat solutiile vin mai usor, inclusiv in ce priveste banii si resursele necesare pentru proiectele tale. E posibil sa fie nevoie de o regandire a strategiei in materie de afaceri.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

O zi in care esti invitat la iubire, creativitate fara bariere, revelatii si expresie plenara de sine. Astazi evita demersurile materiale si financiare, axandu-te mai mult pe latura ta creativa si pe… distractie. E o zi numai buna pentru a-ti suna prietenii, dar si pentru a crea o conexiune frumoasa cu persoana iubita si/sau cu copiii, prin generozitate, lipsa asteptarilor si a conditionarilor, exprimare a sentimentelor. Un moment bun si pentru clarificari prin conversatii deschise cu partenerul de viata.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Activitatile sociale sau cele care necesita efort considerabil din partea ta sunt mai epuizante decat de obicei. Astazi ai nevoie de conservare a energiei, de intimitate si timp petrecut in familie sau pentru familie. O zi buna pentru activitati legate de camin, dar si pentru clarificari in relatiile cu parintii sau cu alte persoane din familie. De asemenea, sunt favorizate cu precadere activitatile profesionale desfasurate acasa si afacerile de familie.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...