Horoscopul zilei de MIERCURI, 21 Noiembrie 2018. Apar vesti neprevazute pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Dorinta de libertate, de independenta in toate aspectele vietii este la cote inalte astazi. Fii prudent pentru ca esti destul de emotiv, cu toane si poti strica relatiile cu ceilalti. Iti sunt favorizate proiectele sociale de anvergura, aderarea la alte grupuri care sunt pe gustul tau,

insa deocamdata studiaza terenul si lasa actiunea propriu-zisa in acest sens pentru urmatoarele zile. Dupa-amiaza antreneaza-i pe cei dragi la o plimbare în aer liber sau la o mică reuniune amuzantă.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Energia zilei te îmbie la tacere, izolare si meditatii in locuri sfinte. Sunt momente bune de a te odihni, de a te detasa de iuresul vietii si de a-ti trasa planuri noi.

De retinut visele, viziunile si revelatiile de astazi, pentru ca iti aduc informatii pretioase pentru toate sectoarele vietii. Pe de alta parte ar fi bine dacă ți-ai revizui sistemul valorilor personale si te-ai orienta mai mult către laturile spirituale ale vietii.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Esti atras de libertate si inedit. Prietenii sunt cei care te pot sustine, fie prin dialoguri interesante pe teme avangardiste, fie prin propuneri de proiecte comune. Interesant este ca tu esti cel care deții pârghiile de realizare a oricărei actiuni.

Lasa-ti imaginatia sa zboara si să alcătuiasca cele mai năstrușnice planuri de viitor. Totusi, ai in vedere faptul ca orice realizare de-a ta depinde pentru moment de banii si bunurile folosite in comun cu alții.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Relațiile socio-profesionale sunt foarte vulnerabilile astăzi. Dorinta de a lua decizii si de a actiona de unul singur iti poate atrage oprobriul sefilor sau colegilor de lucru.

Bine ar fi să ții cont si de parerile celor din jur, dar mai ales de cele ale persoanelor cu autoritate sau functie inalta. Pe de alta parte, imaginea ta publica se poate schimba, insa depinde doar de tine cum iti construiesti alta mult mai buna.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

O zi buna pentru mantalul tău. Dezvolți idei mărețe, claritate in gandire si mult farmec in vorbe. Sunt momente bune de a-ti planifica forme de instruire personala sau profesionala, pentru ca ai toate sansele sa alegi ceva deosebit si cu efecte de durata.

Tarile straine sunt o tema minunata de a-ti largi orizontul cunoasterii, fie prin discutii cu cei aflati acolo, fie având in vedere o calatorie. Dupa-amiaza pot interveni chestiuni profesionale din partea sefilor.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ziua anunta castiguri financiare cu ajutorul altora. Poți primi o suma de bani restanta in urma unei colaborari sau partenerul de viata contribuie cu bani frumosi la imbogatirea patrimoniului familial.

Ai fi tentat sa faci investitii importante intr-un hobby sau pentru cineva drag: un copil, un iubit sau o ruda draga. Recomandabil este sa te abții, pentru ca poti lua decizii in graba fara sa cunosti toate detaliile obiectului de investitii. Cheltuieli pe facturi, taxe, datorii.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...