Horoscopul zilei de MIERCURI, 15 August 2018. Astrologul vă recomandă să amânați deciziile importante

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Relatiile parteneriale anima mult ziua. Situatiile conflictuale te vor duce cu gandul la faptul ca ar fi bine sa faci ceva modificari in parteneriate si colaborari. Ai rabdare, deoarece nu este un moment prielnic pentru asa ceva.

Alcatuieste diverse planuri in acest sens si vei vedea ca incep sa se contureze. Pentru cei din mediul social in care traiesti si iti desfasori activitatea esti un mic Soare, asa ca trebuie sa te comporti pe masura.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cheful de munca este la cote inalte. Si asa este si bine, deoarece succesele nu vor intarzia sa apara. Situatiile ivite la serviciu sunt destul de tensionate, dar vei reusi sa depasesti totul cu bine.

S-ar părea că nu esti pe aceeasi lungime de unda cu colegii de munca sau cu sefii, dar sunt momente pasagere. Pe de alta parte, sanatatea poate fluctua destul de mult. Dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de lucrurile importante.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Aceasta zi iti aduce chef de petreceri si aventuri. Ai dori să te îndrăgostești, dar se pare că nu prea ți se răspunde pe măsura așteptărilor tale. Ai șanse de a-ți pune in valoare creativitatea.

Planifică activitati culturale sau de genul hobby, pe termen lung, deoarece astrele iti trimit raze minunate in acest sens. In a doua parte a zilei, invită câșiva prieteni la o șuetă în aer liber. Va fi amuzant, dar vei afla și informații utile.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Te ocupi cu placere de tot ce este legat de casa, patrimoniu sau relatii parentale. Poti planifica diverse lucruri ce tin de intretinerea sau reamenajarea locuintei. O schimbare de locatie datorita carierei profesionale poate aparea la orizont.

Pe de alta parte, gandurile tale zboara catre perioada copilariei si pesonajele ei. Spre seara organizeaza o reuniune cu membrii familiei.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Astazi esti nevoit sa faci o multime de drumuri scurte, dar toate cu folos. Fii prudent si pleaca doar dupa ce te asiguri ca totul este in ordine cu mijlocul de transport sau cu scopul calatoriei.

Sunt momente favorabile si pentru studiu, cercetări, documentare sau schimb de informații. In a doua parte a zilei, intalnirile si dialogurile cu rudele sau prietenii apropiati iti pot oferi momente placute si interesante.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Sunt posibile cheltuieli neașteptate, dar și primești bani, salariul, o primă sau cadouri deosebite. Se pare ca se rezolva anumite cehstiuni bănești ce treneaza de mult timp, la locul de muncă.

Pe de alta parte vei pune in balanță valorile tale morale si materiale. Este un moment excelent de a analiza cu atentie ce este mai important pentru tine si de actiona in consecință. Astrele iti trimit influxuri discrete ce te pot ajuta sa iei deciziile potrivite.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...