Horoscopul zilei de Miercuri 13 Iunie 2018

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Luna se afla in Gemeni si iti dezleaga limba, probabil in exces uneori, asa ca fii atent ce si cui comunici, ce si unde scrii si mai ales ce semnezi. Din dorinta de a innoi ceva in relatiile si viata ta,

e posibil sa treci cu vederea detalii esentiale si sa regreti ulterior deciziile luate astazi. Asadar, e de preferat sa ai ceva mai multa rabdare si discretie. Cuvintele si comunicarea fac si desfac totul, depinde cum le folosesti.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Toate gandurile si intentiile par sa duca la bani. Luna aflata in Gemeni activeaza zona banilor si a acumularilor materiale, insa aspectele sunt destul de incordate, indicand o anumita impulsivitate in decizii financiare dar si necesitatea de a-ti reevalua bugetul si a fi mai atent cu administrarea lui.

S-ar putea ca niste plati restante sa nu mai poata fi amanate, iar cheltuielile nesabuite te pot conduce spre impas. Cu alte cuvinte, astazi e bine sa fii rezervat si cat mai atent cu banii.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Pentru tine, Luna in semnul tau solar e si nu e un aliat, depinde cum te folosesti de energia acesteia. Pe de o parte, exista premize pentru impulsivitate, agitatie si nerabdare, insa in acelasi timp,

e o zi excelenta pentru a initia discutii pentru care nu ai avut curaj, starea necesara sau cuvintele potrivite. Tine minte ca interactiunile cu oameni si spatii noi sunt de bun augur astazi, asa ca fii deschis spre a explora cat mai multe posibilitati si idei.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pentru tine, se recomanda discretie totala, chiar daca ti-ai programat discutii si intalniri importante. Cu alte cuvinte, e esential sa asculti cu atentie, sa strangi date, sa explorezi cat mai multe posibilitati, inainte de a da verdicte si a trage concluzii.

E bine „sa dai cat mai putin din casa” astazi si sa furnizezi cat mai putine detalii despre planurile si afacerile pe care le derulezi, si numai in situatiile in care acestea ajuta la clarificarea sau ajustarea unor proiecte.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Vrei, nu vrei, astazi iesi in lume. Luna in Gemeni te poarta in cercuri noi, in conversatii inedite, dar e posibil si sa ai de-a face cu destui oameni indiscreti… sau impusivi. Vorba e lunga, dar nu te gandi ca e si de valoare ceea ce auzi, pentru ca oamenii sunt mai degraba predispusi acum la flecareli,

barfe si in general risipa de cuvinte doar pentru a se auzi vorbind. Asa ca iti revine sarcina de a selecta ce e potrivit pentru tine, astfel incat sa risipesti cat mai putina energie in contexte sterile.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Pentru tine, ziua aduce destul freamat in zona profesionala si in relatiile cu sefii sau cu asociatii. Fie ti se cere sa aloci mai mult timp decat erai pregatit sa oferi, fie apar sarcini noi, fie esti tras la raspundere pentru niste erori mai vechi…

In orice caz, nu te grabi sa reactionezi, ci asteapta sa te clarifici cu privire la intregul context si cauzele acestor situatii, abia apoi vei putea actiona adecvat si in avantajul tau.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...