Horoscopul zilei de MIERCURI 1 August 2018. Un inceput de luna perfect pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ocupa-te de activitati usoare si incerca sa stai mai mult cu tine insuti. Componenta psihica este destul de bulversata, astfel ca bine ar fi sa discuti cu o persoana apropiata sufletului tau.

Exista anumite lucruri legate de forul tau interior pe care reusesti cu greu sa le descifrezi, iar un ajutor din partea cuiva este potrivit starilor prin care treci astazi.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Prietenii te inconjoara astazi cu multa dragoste. Profita de acest lucru, deoarece poti afla lucruri interesante legate de proiectele in care esti implicat. Este o zi excelenta pentru a lamuri anumite divergente ce treneaza demult intre tine si cineva apropiat.

Totusi, prudenta si discernamantul trebuie folosite, intrucat lucrurile sunt amestecate si imprevizibile.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Latura socio – profesionala te intereseaza in mod special astazi. Iti propui sa iti imbunatatesti aceasta zona, insa totul trebuie facut cu prudenta si discernamant. Primul pas ar fi sa iti revizuiesti atitudinea fata de mediul social inconjurator.

Animozitatile persista, asa incat nu este momentul marilor schimbari. Pasii marunti sunt cei mai potriviti situatiei actuale.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pentru tine este o zi minunata la capitolul spiritualitate. In prima parte a zilei te ocupi de activitatile de rutina, pentru ca in a doua parte sa te ocupi de cele placute sufletului tau.

Foarte bine faci, deoarece astrele iti trimit imbolduri deosebite. Recomandabil este sa iti planifici activitati care contribuie la dezvoltarea si elevarea ta.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Aspectele financiare legate de banii altora sunt evenimentele marcante ale acestei zile. Te poti ocupa cu succes de taxe, impozite, credite sau relatii cu institutiile financiare.

Pot aparea schimbari de situatie, de aceea se recomanda prudenta. Ai rabdare, deoarece astrele iti vor trimite curand ajutoare in aceasta zona.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Relatiile parteneriale sunt foarte dinamice si interesante pentru tine astazi. Se pot lamuri aspecte ce tin de parteneriate sau proiecte. Este o zi buna pentru a verifica si pune la punct ce nu este pe placul tau.

Chiar daca ai senzatia ca nu avansezi intr-un proiect sau colaborare, ai rabdare, deoarece curand lucrurile vor intra pe un fagas mai bun.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...