Horoscopul zilei de MIERCURI, 20 Februarie 2019. Zi cu noroc pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Prietenii sunt cei mai importanţi în planurile tale de azi şi îţi place să stai de vorbă minute în şir, pentru că aveţi un subiect care vă leagă. E o bucurie să-i vezi că te completează în permanenţă, că îţi sar în ajutor ori de câte ori ai nevoie şi că ţin cu tine orice ai face. Comunicarea merge strună azi, orice activitate intelectuală te are printre favoriţi iar talentul tău de a te adapta în orice mediu îţi vor asigura succesul ori de câte ori intri într-un colectiv nou unde vei cuceri uşor pe oricine.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu te sfii să ceri ajutor la nevoie, pentru că nu ai cum să le ştii tu chiar pe toate. Vei vedea că sfatul primit de la un coleg cu mai multă experienţă te va scoate din impas şi vei înţelege mai clar situaţia atunci când cineva te susţine. Şi tu ai făcut la fel pentru alţii cu alte ocazii, deci acum mulţi îţi vor întoarce serviciile prieteneşti cu amabilitate. În astfel de momente îţi dai seama ce important e să fii tolerant cu lumea şi de ajutor altora, pentru că va veni o zi când şi tu vei avea nevoie de suport şi dacă ai fost egoist înainte, s-ar putea să ţi se răspundă la fel.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Te simţi bine printre tineri, printre oameni cu spirit liber care se mai simt copii, încă, în adâncul sufletului lor. Şi tu te comporţi la fel, de parcă n-ai avea nicio grijă, şi cu o atitudine atât de pozitivă, de tonică, de optimistă, totul merge ca pe roate. Zâmbeşte, glumeşte, simte-te liber să faci orice, pentru că numai aşa vei ajunge mai repede la rezultatele visate. Ai noroc să atragi alături de tine oameni care îţi seamănă şi care reuşesc să privească viaţa ca pe o provocare plăcută, nicidecum ca pe o povară. Cu un zâmbet pe chip şi în inimă, toate evoluează spre bine!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Iubirea nu trebuie să fie pasivă, calmă, în care doar să aştepţi să ţi se ofere ce ai nevoie, ci e un schimb continuu de emoţii, de sentimente, de servicii oferite unul altuia. Implică-te mai mult, şi cel drag oferă multe dar totodată pretinde şi de la tine să oferi mai mult, deci nu fi nici comod, bucurându-te doar de darurile sale, nici egoist, aşteptând să fii doar tu onorat, răsfăţat, luat în seamă. Ceea ce îţi place ţie îi place şi celuilalt, ca atare participă şi tu cu aceleaşi resurse la jocul iubirii. Vei vedea ce efecte fantastice are reciprocitatea, cooperarea, dialogul sincer şi schimbul echitabil de gesturi frumoase. Primeşti – dăruieşti, dar şi invers!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Te-ai cam jucat cu răbdarea celor din jur şi acum vezi consecinţele atitudinii tale uşuratice: oamenii nu mai au încredere în ce le spui. Fă un efort să le recapeţi încrederea, arătându-le că a fost doar amuzament din partea ta şi nicidecum vreo intenţie negativă. Ironia, glumele, spiritul jucăuş nu e gustat de toată lumea, deci foloseşte-le cu grijă. Dacă dai peste nişte oameni care simt orice glumă drept atac la persoană, fii sigur că reacţia lor va fi complet nepotrivită mesajului pe care vrei tu să-l transmiţi. Adaptează-ţi vocabularul, tonul, modul de a vorbi şi de a glumi în funcţie de starea psihică a celui din faţa ta, ca să nu jigneşti pe cineva aflat în toane proaste care crede că ai ceva cu el. Nu face haz de necaz chiar la orice!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Întâlneşti exact persoana de care aveai nevoie pentru a-ţi oferi o viziune imparţială din afară. El vede lucrurile detaşat, de pe margine, fără implicaţii sentimentale şi cântăreşte situaţia corect. Te poţi baza întru totul pe sfatul oferit de acesta şi pe concluzia pe care o extrage la rece, şi dacă mai pui şi în practică soluţia oferită de el, ai numai de câştigat. Toate revin la normal şi se reinstalează echilibrul şi calmul peste situaţia care te stresa la maximum. De unde se vede câtă nevoie ai uneori de o părere avizată din afară!

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 14 aprilie 2021 – decizii bune

Horoscop 14 aprilie 2021 – Berbecii se bucura de momente frumoase in familie, iar Fecioarele ...