Horoscopul zilei de MARTI, 8 Ianuarie 2019. Zi cu ghinion pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Dacă ai ceva drumuri de făcut, astăzi este o zi propice. Te poţi gândi şi la studii pe termen scurt. Însă trebuie să iei hotărâri de unul singur, deoarece ceilalţi au treburile lor. Prietenii, chiar dacă vor să-ţi dea o mână de ajutor, nu reuşesc. Bazează-te doar pe forţele tale şi vei reuşi să iei deciziile corecte. Comunicarea este excelent susţinută de astre şi ar trebui să spui tot ce ai pe suflet.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Astăzi te preocupă în mod special, cariera şi imaginea ta în societate. Este foarte adevărat că astrele parcă îţi trimit doar săgeţi, dar să ştii că o fac doar din iubire. Poţi fi pus în situaţia de a-ţi apăra statutul social, ceea ce nu va fi uşor. Talentul tău înnăscut de a te apropia de semeni, te va ajuta mult. Cadourile sau recompensele băneşti sunt frecvente, ajutându-te să treci mai uşor peste momentele neplăcute.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sufletul tău este pe primul plan astăzi. Inima îţi dă ghes să te plimbi prin locuri frumoase, încărcate de energii deosebite, să citeşti o carte spirituală sau să vizionezi un film bun. Planurile de călătorii îndepărate sunt pe aproape, dar atenţie că pot suferi modificări. Poate o perioadă, în limita posibilităţilor, este bine să te ţii deoparte de tot ce înseamnă călătorii sau studii. Relaţiile parteneriale sunt dinamice, solicitându-te destul de mult.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Chestiunile financiare şi cele legate de moşteniri sunt prioritare astăzi. Situaţia nu este roză în acest sector, de aceea prudenţa şi discernământul trebuie să te însoţească permanent. Pe de altă parte ar trebui să te mai uiţi şi la ce este în jurul tău. Sunt atâtea lucruri frumoase care te înconjoară şi de la care îţi poţi reîncărca bateriile, încât merită din plin să te avânţi în vâltoarea vieţii.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Chiar dacă nu prea îţi convine, relaţiile parteneriale te solicită destul de mult astăzi. Sunt posibile situaţii conflictuale, însă ai suficiente forţe şi talente să rezolvi totul. În aceste momente poţi discuta cu prietenii. Îţi vor oferi sfaturi sau soluţii ingenioase, la care nu te-ai fi gândit vreodată. Relaţiile sentimentale sunt într-un con de umbră, recomandabil fiind să nu te bazezi pe ele.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Astăzi te preocupă, în mod special locul de muncă. Este posibil să ai mult de lucru şi să nu fii prea încântat. E adevărat că parcă totul ţi se întâmplă numai ţie, dar cu răbdarea treci marea. Nu se recomandă analize şi consultaţii medicale în această zi. Rezultatele pot fi eronate. Problemele de sănătate îşi fac simţită prezenţa, de aceea menajează-te cât de mult posibil. Prietenii te spijină cu multă artă.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 19 aprilie 2021

Horoscop 19 aprilie 2021 – Astăzi vom simţi nevoia de apartenenţă. Fie în raport cu ...