Horoscopul zilei de MARTI, 4 Septembrie 2018. Vesti bune pentru cateva zodii:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Multe si marunte informatii se vehiculeaza astazi in preajma ta. Vei fi nevoit sa discuti cu multa lume, in special cu cei din anturajul apropiat. Emotivitatea si subiectivismul sunt la cote mari, de aceea fii prudent in vorbe si fapte.

Evita sa te implici in treburile altora si asculta mai mult. Pe de alta parte ar fi bine sa-ti planifici activitati de invatare in cadrul unui curs sau program de instruire oficial. Latura ta educationala trebuie reactualizata din cand in cand.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cheltuielile sunt tema principala a zilei. Pe de o parte este posibil sa ti se rotunjeasca veniturile de pe urma activitatii desfasurate la un loc de munca. Totusi, observa atent ce se petrece in sfera profesionala, deoarece ti se deschid discret, dar sigur, posibilitati noi si deosebite de castig.

Poate aparea o oferta noua de colaborare, la care este bine sa iei aminte. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca energia vitala este fluctuanta si risti sa te obosesti fara rost.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Astazi esti plin de energie si dornic de a te implica in tot soiul de activitati mai mult sau mai putin folositoare tie. Controleaza-ti reactiile, deoarece exagerezi si esti foarte emotiv. Ofera-ti ajutorul numai la cererea expresa a celorlalti.

Sunt momente bune pentru a te debarasa de obiceiuri si idei invechite. Alcatuieste-ti planuri noi de viitor, insa asuma-ti intreaga responsabilitate pentru realizarea lor.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Esti greu de observat astazi in anturaj. Ziua este buna doar pentru treburi usoare, de rutina si pentru dialog interior cu propria-ti fiinta. Detaseaza-te de tumultul cotidian. Afectiunile sistemului respirator pot lua amploare.

Totusi, pe cat posibil evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirugicale. O dieta usoara, o plimbare in aer liber alaturi de cineva drag si un somn bun iti sunt cele mai potrivite remedii.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Ziua este importanta la capitolul prieteni si protectori. Se contureaza in preajma ta relatii de acest fel, cu oameni deosebiti care iti vor fi alaturi multi ani de acum incolo. Totusi, selecteaza atent, evita sa vorbesti prea mult si asculta atent ce ti se spune.

Pe de alta parte exista si varianta sa fii cooptat in proiecte de anvergura, cu scopuri umanitare. Dupa-amiaza ar fi bine sa te relaxazi la o sueta cu cei dragi.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Sefii te vor chema la raport, insa si colegii sunt cu ochii pe tine. Este nevoie sa dai explicatii legate de sarcinile tale de lucru. Alege-ti cu grija cuvintele și sustine-ti parerile cu dovezi viabile.

Sunt posibile tensiuni intre tine si conducere, de aceea fii prudent. Dupa-amiaza, retrage-te in siguranta si confortul casei si vorbeste cu membrii familiei. Acestia te sustin neconditionat si-ti pot oferi sfaturi bune.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...