Horoscopul zilei de MARTI, 27 Noiembrie 2018. Vin vesti bune pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Cineva te împinge într-o direcţie care ţie nu ţi se potriveşte deloc, deci ai grijă încotro te îndrepţi. Poate fi un susţinător fervent, te împinge de la spate şi te încurajează gălăgios şi convingător, dar nu cumva te influenţează într-un sens care numai pe el îl avantajează, nu şi interesele tale?

Deschide bine ochii înainte de a continua acest drum, pune serios în balanţă ce ai TU de câştigat din acest efort, pentru că e posibil ca tu să nu obţii ceea ce celălalt promite cu entuziasm. El a simţit slăbiciunea sau sensibilitatea ta şi profită de asta: tu ai putea fi cel cu munca, şi el cu victoria finală. Nu accepta să fii condus în acest fel!

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Te simţi ciudat într-un anturaj în care, altădată, erai ca acasă, dar de data aceasta te încearcă o emoţie greu de controlat. Parcă ai presimţi că una din persoanele care îţi ţin companie are ceva de ascuns, de aceea preferi să ţii distanţa şi să nu te deschizi prea mult în faţa sa.

Poate ar fi bine să mai aştepţi o vreme, să vă cunoaşteţi mai bine, să căpătaţi încredere unii în alţii, înainte de a începe să vă expuneţi fiecare detaliile cele mai personale. Unii abia aşteaptă să afle ceva interesant despre tine şi apoi să spună la toată lumea ce au aflat, deci discreţia şi respectarea intimităţii ar fi recomandabile.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sunt lucruri în viaţă pe care nu le poţi controla, deci nu insista să le ştii tu pe toate în detaliu şi nici să le conduci tu după cum ai dori tu. De exemplu, norocul e ceva pur întâmplător, ţine de şansă, şi nu ai cum să îl obţii când vrei tu, sau cum vrei tu, mai lasă unele aspecte să curgă de la sine,

în voia sorţii, pentru că surprizele ar putea fi mult mai frumoase decât dacă ai încerca tu să urmezi un program prestabilit până în cele mai mici detalii. Nici iubirea nu poate fi controlată, nici norocul financiar nu vine programat, deci lasă hazardul să contribuie la reuşitele tale. Ai încredere în steaua ta norocoasă!

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Te afli în compania unei persoane de a cărei moralitate te cam îndoieşti, de aceea preferi să păstrezi discreţia în preajma ei. Nu ai vrea ca reputaţia ta să aibă de suferit din cauza eventualei asocieri cu astfel de oameni, de aceea stai în banca ta, retras, tăcut, suspicios, aşteptând să scapi cât mai repede de această tovărăşie care nu te onorează.

Cuvinte ca misoginism, rasism, discriminare, nu-ţi sunt străine azi, şi chiar dacă nu e genul tău să dai la o parte oameni care nu sunt perfecţi, din punctul tău de vedere, nu te poţi abţine să nu-i tratezi un pic altfel decât pe restul lumii. Măcar ţii distanţa (dacă nu cumva îi excluzi de tot).

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Dacă depăşeşti influenţa nu tocmai plăcută a celor care îţi ţin companie, ai ajunge uşor la succes. Nu nimereşti în cel mai constructiv mediu, ci printre oameni pesimişti, trişti, care se tem de orice provocare şi se plâng întruna de ceea ce nu merge bine.

Tu nu eşti în aceeaşi stare psihică, eşti mai optimist, mai tonic, mai dornic de aventură, ca atare ori faci abstracţie de asemenea tovărăşie nefastă, ori încerci tu să le ridici lor moralul. Poate au nevoie de o motivaţie care să-i scoată din apatie, iar acea motivaţie poate veni de la unul ca tine, plin de energie şi de chef!

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ia-ţi inima în dinţi şi spune clar ce gândeşti, pentru că mai sunt şi alţii care doresc să ajungă la aceleaşi rezultate ca tine şi care au mai mult tupeu. E o chestiune de voinţă aici, de determinare şi de curaj, nu ajunge doar să vrei ceva.

Fă un pas în faţă şi revendică-ţi dreptul la replică, dând la o parte pe alţii care doar vorbesc, nu şi fac ceea ce promit. Cu siguranţă ai şi tu un as în mânecă de care te poţi folosi cu succes, totul e să ai şi îndrăzneala de a arăta ce ştii. Dacă nu lupţi, altul ţi-o ia înainte!

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...