Horoscopul zilei de MARTI 24 Iulie 2018. Încep să se adune banii pentru această zodie

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Multa lume va dori astazi sa stea de vorba cu tine, mai ales persoanele din segmentul profesional. Dozeaza-ti reactiile si vorbele, intrucat sunt sanse sa vorbesti prea mult si fara rost.

Activitatile comune cu persoana iubita sau cu copiii au succes, daca demonstrezi rabdare, toleranta si intelegere. Dupa-amiaza, relaxeaza-te in confortul casei si in compania celor dragi.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

In prima parte a zilei esti preocupat de aspectele financiare comune cu ceilalti. Sunt momente bune de a-ti achita facturile sau alte tipuri de datorii, fara teama ca ramai cu bani putini.

Ai suficiente resurse materiale si, in plus, sprijinul moral al celor dragi, astfel incat sa te descurci onorabil cu toate. Spre seara ti-ar prinde bine vizionarea unei piese de teatru, un film sau o discutie elevata cu cineva drag.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este o zi care poate aduce multe surprize in relatiile parteneriale. Scanteia porneste de la tine, asa incat ar fi mai bine sa te controlezi. Ceilalti nu te pot urma întocmai in actiunile voastre comune si asta te necăjește destul de mult.

Ai rabdare, fii tolerant, pentru ca exista riscul sa strici relatii si situatii bune. Explica-le celorlalti cum doresti sa se desfasoare lucrurile si vei vedea ca te vor intelege si urma indeaproape.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Incepi saptamana in forta, propunandu-ti sa rezolvi multe treburi, atat la serviciu, cat si acasa. Ar fi bine sa te concentrezi mai mult pe sarcinile profesionale, intrucat in umbra mocnesc conflicte.

Evita suprasolicitatrile, dar si supraestimarile personale! Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila si este posibil sa ai nevoie de ingrijiri medicale, in special pe segmentele ficatului si sistemului respirator.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Te poti ocupa cu succes de persoana iubita sau de copii. Sunt momente bune pentru a stabili un plan de actiuni comune, recreative sau pentru a rezolva chestiuni personale care treneaza de multa vreme.

Cei dragi se pot opune propunerilor tale, insa ai rabdare si asculta-i. Vei descoperi lucruri interesante si folositoare. Relaxeaza-te, inveseleste-te si amuza-i si pe altii cu glume bune.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Este o zi buna de petrecut acasa, in mijlocul membrilor familiei. Aduna-i la o masa festiva, planuieste vizite la rude, in locurile natale si ia legatura cu cei dragi pe care, fie nu i-ai mai vazut demult, fie nu mai stii nimic despre ei.

Nostalgia vremurilor trecute are un rol important si o poti fructifica rafinandu-ti conceptiile, ideile si atitudinea fata de segmentul familial si implicatiile lui.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...