Horoscopul zilei de MARTI, 23 Octombrie 2018. Vesti neprevazute pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ai aşteptat această zi ca să faci o mare schimbare de direcţie în planurile tale. Aveai de multă vreme gândul acesta să porneşti pe o altă cale (altă profesie, alt loc de muncă, alt proiect, altă relaţie), dar nu mai venea odată momentul potrivit, dar azi consideri că e perfect să-i dai startul!

Momentan, nu prea ştii încotro mergi, ştii doar că vrei altceva, dar, deşi eşti nesigur încă pe ceea ce te aşteaptă la capăt, ai convingerea că ai făcut o alegere bună şi foarte curând se vor vedea şi urmările! Dacă ai decis schimbarea, ţine-te de ea până la capăt, nu te opri la primele hopuri, pentru că vor apărea şi acestea!

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Chiar dacă unele lucruri nu evoluează exact aşa cum ai planificat, merită să mai faci şi unele sacrificii, din când în când, pentru a le mai da câte un impuls pozitiv înainte. Nu te crampona de o singură direcţie, nu te încăpăţâna să urmezi o cale neapărat aşa cum ai stabilit iniţial, ci mai acceptă, pe parcurs, şi alte idei, pentru că ele pot fi soluţii de compromis benefice situaţiei de faţă.

Dacă te-ai ţine de o singură idee, spunând că aceea e cea mai bună, ai putea bate mult timp pasul pe loc, or progresul se naşte şi din acceptarea altor păreri, chiar dacă nu eşti întru totul de acord cu ele. Ascultă deci sfaturi, chiar dacă nu-ţi convin pe de-a-ntregul.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu e genul tău să stai şi să pierzi vremea într-un dolce far niente apetisant, chiar dacă, recunoşti, e nevoie şi de astfel de momente, dar nu acum! Azi e o zi în care poţi rezolva atât de multe lucruri care-ţi apasă pe umeri, încât ar fi păcat s-o laşi să treacă fără să faci nimic.

Ia taurul de coarne, pune mâna pe unelte şi începe să mai ştergi de pe lista de sarcini sau restanţe câte un punct, vei vedea la finalul zilei de cât de multe lucruri te-ai eliberat, doar pentru că ai luptat cu uşoara apatie şi lipsă de chef pe care ai resimţit-o dimineaţă, e o chestiune de voinţă să depăşeşti lenea şi să te apuci de ceva constructiv.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Eşti plin de solicitudine şi te arăţi dispus să cooperezi în orice plan, chiar şi în acelea în care nu eşti pe deplin de acord cu ideile vehiculate.

Eşti persoana cea mai conştientă de importanţa dialogului paşnic pentru a redresa situaţia de faţă, tocmai de aceea eşti tu primul care cedează în cazul în care atmosfera devine apăsătoare. Ce rost să o ţii doar pe a ta, când se poate discuta şi altfel? Ideile pe care le propui sunt menite să aducă totul la normal, dar prezintă-le calm.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Eşti la o răscruce de drumuri şi ai două căi diferite de mers, dar deşi ambele au multe de oferit, tu ai atracţie doar spre una din ele. Nu te lăsa însă atras de prima variantă, ar fi bine să cunoşti ceva şi din a doua direcţie pe care o ai la dispoziţie,

ca nu cumva să alegi ceva şi mai apoi să descoperi că ar fi fost mai bună a doua variantă. Nu te arunca la primul impuls, mai amână un pic decizia şi pune în balanţă cele două propuneri ca să fii sigur că ai ales corect.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Eşti mai sigur pe tine datorită roadelor concrete la care ajungi azi. Când vezi că eforturile tale au şi o urmare materială, fie că e vorba de bani,fie de un ţel atins, eşti mai motivat şi tragi tare.

Primeşti o sumă de bani pe care ai planificat-o deja pentru o serie de plăţi administrative şi gospodăreşti care nu mai suferă amânare, ca atare vei plăti lumina sau chiria, orice altă factură care îşi aşteaptă rândul şi pe care nu o mai poţi amâna. Te vei simţi mai bine după ce o vei aduce la zi.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...