Horoscopul zilei de MARTI, 20 Noiembrie 2018. Vin bani pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Te copleseste o emotie greu de explicat si de controlat, pentru ca se apropie un eveniment care iti inspira un pic de teama. Nu stii cum se vor desfasura lucrurile, de aceea ai trac precum un actor inaintea iesirii pe scena. Esti cumva influentat negativ de cei din jur care iti vorbesc despre acel moment mult asteptat in tonuri ceva mai sumbre, ca si cum ar fi ceva mult prea dificil pentru oricine.

Cat timp nu treci tu personal prin acea situatie, nu trebuie sa dai un verdict despre cat de simplu sau greu este. Inarmeaza-te cu putere si rabdare si foloseste timpul pe care il ai la dispozitie pentru a te pregati sa-i faci fata perfect.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu te simţi bine într-un mediu marcat de tristeţe, lipsuri, boală, probleme. Nu e genul tău să te plângi întruna, aşa cum faci cei din preajma ta, ca atare încearcă să ieşi tu din acel mediu cât mai repede, pentru a nu te influenţa negativ şi pe tine.

Cum tu nu îi poţi ridica pe ei la lumină, măcar tu să nu cobori la nivelul lor sumbru, pentru că sunt prea mulţi iar energia negativă pe care o degajă mult prea copleşitoare. Bine, au probleme, dar de ce trebuie să strice toată atmosfera în jurul lor? Ca atare tu trebuie să fii cel care ia măsuri dacă nu vrei să le calci pe urme. Nu te alătura lor, respinge-i!

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Viaţa de cuplu îţi inspiră siguranţă şi încredere, pentru că persoana iubită se ţine de cuvânt când îşi ia angajamente pentru binele vostru comun. E o plăcere să vezi cât de serios se implică în cea ce faceţi împreună şi eşti foarte sigur pe promisiunile sale, convins că ele vor deveni curând realitate.

Şi tu trebuie să aduci aceleaşi argumente solide când vine vorba de planuri de viitor, pentru că tot ce promiteţi acum unul altuia va deveni, în scurt timp, un fapt concret de care vă veţi bucura împreună. Aţi depăşit faza de vorbe sau declaraţii, ci treceţi la fapte!

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Impui respect şi autoritate în faţa celor care îţi apar azi în cale. Mulţi îţi apreciază mintea şi impozanţa, alţii îţi laudă creativitatea sau te privesc ca pe un mentor care îi poate învăţa cum să ajungă la un scop măreţ.

Asumă-ţi această imagine cu totul specială în ochii celor care te admiră, pentru că ai putea avea efecte maxime asupra lor. Prin exemplu personal, prin experienţa ta bogată de viaţă pe care ai ocazia să le-o împărtăşeşti şi lor cu bucurie, aprinzi o lumină de speranţă în mintea unor oameni care îşi caută încă drumul sau le oferi soluţii pe tavă celor debusolaţi. Rolul tău e marcant pentru unii: nu-i dezamăgi!

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Pleci la drum cu un sentiment neplăcut, de parcă nu e o călătorie pe care doreai s-o faci sau nu te îndrepţi spre o destinaţie dragă ţie. O consideri o obligaţie, doar ca să-i faci altuia pe plac, şi rămâi cu sentimentul că, în acelaşi timp, ai fi avut atâtea alte lucruri mai interesante de făcut.

Tocmai pentru că pleci fără nicio tragere de inimă, nimic nu-ţi convine, toate te irită, toate par să meargă pe dos, încât te întorci acasă un pachet de nervi, complet nemulţumit de felul cum s-au desfăşurat etapele călătoriei. Dacă ai putea amâna pe altădată, ai fi mult mai fericit.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Viaţa e o călătorie continuă şi niciodată nu poţi spune că ai ajuns la destinaţie, deoarece apar alte şi alte direcţii care te atrag. La fel vei simţi şi azi, că, după ce ai parcurs un drum suficient de lung, deja apare altceva interesant la orizont şi porneşti într-o nouă expediţie.

Nu te opri din cercetat, din explorat, din alergat, pentru că ai atâtea lucruri noi de descoperit de acum înainte. Acum poate e doar o ţintă intermediară, deci nu te opri, pentru că lucrurile interesante pot să apară şi de acum înainte. E atractiv ţelul final, deci continuă-ţi drumul pentru a ajunge acolo unde doreşti, dar nu te opri din cercetat! Mai ai atâtea de aflat…

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...