Horoscopul zilei de MARTI, 13 Noiembrie 2018. Ce zodii vor avea ghinion azi:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Domeniul profesional iti atrage atentia. Sunt posibile discutii aprinse cu sefii, insa cu putin efort si rabdare vei reusi sa depasesti totul cu bine. Ti se poate reprosa faptul ca ai neglijat legaturile cu partenerii straini sau ca ai fost plecat prea mult timp. Sunt momente si tensiuni pasagere, insa ia aminte la ce ti spune. Dupa-amiaza, linisteste-ti sufletul in mijlocul familiei. Povesteste-le celor dragi planurile tale profesionale si asculta sfaturile lor.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Gandurile iti sunt atrase de calatorii peste mari si tari. Ai putea obtine informatii pretioase despre voiajuri indeparate, insa lasa in alte zile demersurile necesare pentru acestea. Daca esti implicat in diverse forme de instruire si este nevoie să susții probe sau examene, fii prudent. Mentalul este obosit si cu greu iti poti pune ordine in idei si vorbe. Dupa-amiaza delecteaza-ti sufletul cu un film bun sau cu un taifas pe teme filozofice.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

O zi favorabila demersurilor financiare. Verifica-ti situatia bugetului si a achitarii taxelor sau facturilor. Deocamdata obtii bani frumosi din colaborarile sau proiectele comune cu altii. Totodata, partenerul de viata te poate surprinde cu un cadou sau cu vesti bune despre cresterea veniturilor sale. Evita planurile de investitii pe termen lung si rezuma-te la cheltuielile strict necesare. Dupa-amaiaza este favorabila studiului disciplinelor spirituale.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Prima parte a zilei iti poate aduce niscai altercatii cu partenerul de viata sau colaboratorii. Totusi evita pe cat posibil sa discuti aspecte importante ale vietii de cuplu sau ale activitatii pe care o desfasori in comun cu altii, pentru ca suportul astral te va predispune la rasturnari de situatie sau razgandiri peste cateva zile. Ceea ce insinuezi la ceilalti de fapt este propria ta oglinda. Dupa-amiaza, rasfata-i pe cei dragi cu o cina amuzanta.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Saptamana incepe cu multa activitate la serviciu sau cu treburile de rutina ale casei. Recomandabil este sa te ocupi doar de activitatile usoare, mai putin importante. Pe de alta parte reorganizeaza-ti programul zilnic, astfel incat sa beneficiezi si de momente de relaxare sau ingrijiri necesare trupului si sufletului tau. Iti sunt favorizate dialogurile cu specialiștii in terapii neconventionale, dar fii circumspect vizavi de informatiile primite deocamdata.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Gandurile îți sunt atrase astazi de relatile sentimentale in care esti implicat. Fie ca este vorba despre copii, fie despre persoana iubită, ai dori mai multa afectiune si atentie din partea acestora. Detaseaza-te de acestia, pentru ca esti destul de subiectiv si poti trage concluzii gresite. Contextul astral iti favorizeaza mai mult activitatile recreative gen hobby, alaturi de persoane care impartasesc aceleasi pasiuni ca si tine.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...