Horoscopul zilei de MARTI, 11 Decembrie 2018. O zi in care zodiile vor primi bani:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ziua este marcata de discutii cu sefii sau cu reprezentantii oficiali ai unei institutii. Este nevoie sa-ti justifici activitatile profesionale, in special cele care privesc parteneriatele si proiectele de anvergura. In functie de prezentarea ta de astazi se vor modifica termenii si conditiile de desfasurare a activităților in care esti implicat alaturi de altii. Alege-ti cuvintele cu grija, sustine-ti opiniile cu dovezi palpabile si asculta si eventualele reprosuri din partea celorlalti.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Se contureaza vesti legate de strainatate. Unele te pot alarma, insa nu este cazul. Chiar daca apar amanari sau neintelegeri in demersurile ce privesc o calatorie, ai rabdare, deoarece se vor rezolva ca prin minune. Pe de alta parte s-ar putea sa fie nevoie sa-ti imbogatesti paleta educationala, prin inscrierea la cursuri pe termen lung sau universitare. Oricum, elevarea sufleteasca devine o tema importanta pentru tine, pe masura ce se scurg orele zilei.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ziua este favorabila achitarii facturilor, taxelor sau relatiilor cu insitutiile financiare. Verifica-ti bugetul si rezuma-te doar la cheltuieli strict necesare. Veniturile tale sunt fluctuante, insa deocamdata te poti baza pe ajutorul material al partenerului de viata sau al celor de afaceri. Pe de alta parte, in tumultul cotidian, gandurile iti pot fi atrase catre domeniile spirituale. De mare folos ti-ar fi dialogul cu cineva drag despre relatia omului cu divinitatea.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Noutati in relatiile parteneriale. Tensiunile sunt la cote inalte si foarte usor se pot rupe colaborari si parteneriate aflate de mult in derulare. Tineti-ti firea si evita provocarile celorlalti. Insa, asculta atent ce ti se spune si ofera explicatii pertinente. Prin faptul ca esti foarte ocupat cu treburile gospodaresti si cu membrii familiei, toate celelalte tipuri de relatii au de suferit. În plan profesional si partenerial se impune mai multa prudenta.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Debutul saptamanii iti aduce multa forfota la serviciu. Treburile vin in avalansa, sunt urgente, iar colegii doar te provoaca, dar nu au chef sa-ti dea o mana de ajutor. Recomandabil este sa-ti planifici activitatile pentru intreaga saptamana. Sanatatea este vulnerabila. De evitat pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale! Alterneaza orele de munca cu cele de odihna si dormi mai mult.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Dorinta de aventura si distractii este accentuată. Ai dori să fii vesel, relaxat si incerci sa-i molipsesti si pe ceilalti cu umorul tau. În special persoana iubita iti poate face reprosuri deoarece esti foarte cheltuitor in ultimul timp cu prietenii si rudele tale. Controleaza-ti starile, gandeste-te putin la cele spuse de cea sau de cel iubit si aplica corectiile necesare. Dupa-amiaza, organizeaza o petrecere surpriza pentru cei dragi sau, orienteaza-ti eforturile catre un hobby.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 14 aprilie 2021 – decizii bune

Horoscop 14 aprilie 2021 – Berbecii se bucura de momente frumoase in familie, iar Fecioarele ...