Horoscopul zilei de LUNI,15 Aprilie 2019. Inceput de saptamana cu noroc pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O zi care evidențiază relatii sentimentale si cele cu copiii. Cheful de distractii si aventuri este prezent, dar ar trebui sa tii cont si de starea celor din jur. Persoana iubita iti poate face reprosuri, insa fii sincer și ascultă ce are de zis. Astrele iti trimit imbolduri deosebite in zona creativitatii, asa incat poti rezolva orice situatie ivita.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Energia zilei favorizează activităților casnice împreună cu cei dragi. Curateniile generale, reamenajarea spatiului locativ, mutarea intr-o noua locuinta sau reparatiile curente le poti face cu succes. Apar idei bune legate de achizitionarea unei case sau a unui teren. Conflictele cu membrii familiei sunt frecvente, de aceea ai nevoie de prudenta si rabdare.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Se pare ca ai de facut o multime de drumuri. Intalnirile si dialogurile pot fi la ordinea zilei. Pe de alta parte este o zi buna pentru demersuri legate de studii pe termen scurt. Examenele si interviurile iti sunt favorizate, cu recomandarea sa vorbesti sau sa scrii doar la subiect. Poți afla vesti importante legate de cineva drag. Treburi casnice.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este o zi buna pentru cheltuieli cotidiene sau pentru investitii legate de segmental socio-profesional. Tentatia cumparaturilor extravagante îți dă târcoale, de aceea fii prudent. Poti primi cadouri si recompense, insa se pare ca autorul lor are un scop bine camuflat. Pe de alta parte, energia vitala fluctueaza destul de mult. Dialoguri cu multe persoane.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Esti intr-o forma de zile de mari. Ai chef de tot si toate, dar bine ar fi sa te ocupi doar de propria-ti persoana si de treburile tale. Vizitarea saloanelor de intretinere corporala, programarea unor cursuri de dezvoltare personala si profesionala sunt bine sustinute din astral. Detasează-te de treburile si oamenii de la serviciu. Apar cheltuieli neașteptate.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Astrele iti recomanda discreție. Sunt momente bune pentru plimbari in aer liber, meditatii in locuri sfinte si alcatuirea unor noi planuri de viata. Pot iesi la iveala conflicte ascunse bine de mult. Nu raspunde la provocari si selectează prioritățile. Sanatatea este în continuare vulnerabilă. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Prietenii iti sunt alaturi, insa tu nu prea ai chef de nimeni. Poti afla vesti interesante si unele alarmante legate de cei apropiati. Conflictele cu prietenii pot lua amploare, de aceea se recomanda prudenta. Unele relatii se pot destrama defintiv. Spre finalul zilei ai nevoie de odihnă și compania celor dragi.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Domeniul profesional iti poate oferi surprize deosebite. Dialogurile cu sefii și cu autoritatile sunt frecvente. Exista varianta accentuarii unor conflicte, insa cu prudenta si discernamant poti solutiona totul. Spune tot ce te nemultumeste la serviciu si ce asteptari ai tu de la ceilalti. Pe de alta parte, imaginea ta in ochii celorlalti lasa de dorit.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Relatiile cu strainatatea sunt favorizate în prima parte a zilei. Demersurile legate de o plecare in afara granitelor tarii sau de studii universitare le poti face usor. Chiar daca lucrurile nu se desfasoara cum ai vrea tu, ai incredere ca astrele iti pregatesc surprize frumoase si de folos. Se conturează evenimente deosebite în plan socio-profesional.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Chestiunile financiare ce privesc banii si bunurile altora alcatuiesc subiectul principal al al zilei. Sunt momente bune pentru achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Se pot pune in discutie aspecte legate de mosteniri sau de partaje, in cazul unui divort. Exista si ceva iz de conflict, de aceea fii prudent si verifica cu atentie toate documentele si oamenii implicati.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Relatiile parteneriale, colaborarile si proiectele in comun cu altii iti deschid saptamana. S-ar putea ca partenerul de viata sau de afaceri sa te provoace la o discutie aprinsa pe teme financiare. Evita combativitatea si asculta cu atentie ce ti se spune. In privinta colaborarilor, unele se pot incheia. Bine ar fi sa iti selectezi activitatile si sa te ocupi mai mult de tine si de cei dragi.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Esti preocupat doar de treburile de la serviciu. Este forfota in zona muncii, insa doar forfota. Relatiile colegiale sunt tensionate. Evită conflictele si ocupă-te doar de treburile tale. Sanatatea este vulnerabila. Ocupă-te de treburi ușoare și de cele prioritare pentru tine personal. In a doua parte a zilei intervin aspecte parteneriale.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscop zilnic, miercuri, 21 octombrie 2020

Nişte lucruri ies la iveală şi o să ştim ce e cel mai bine pentru ...