Horoscopul zilei de LUNI 6 august 2018. Dragoste oarbă, mulţi bani și o ofertă tentantă

Horoscop 6 august 2018 Berbec

Berbecii vor petrece toată ziua încercând să rezolve un conflic cu colegul de serviciu. Deși ați colaborat foarte bine până acum, nu reușiți să găsiți o soluție convenabilă pentru amândoi.

Există un risc real ca, până la sfârșitul zilei, parteneriatul vostru să se sfârșească, în ciuda rezultatelor. Încearcă să lași orgoliul la o parte și să vezi dacă și colegul va face la fel. Poate veți găsi, în ceasul al doisprezecelea, o soluție.

 

Horoscop 6 august 2018 Taur

Taurii trăiesc o poveste de dragoste care le dă lumea peste cap. Dacă te-ai îndrăgostit lulea nu înseamnă că e și bine pentru tine. Prietenii, familia – persoanele lucide care țin la tine –

încearcă să te avertizeze că ai ales o persoană cu care nu te potrivești și ar fi bine să iei măsuri înainte de a trece prea mult timp, însă tu refuzi să te gândești. Pur și simplu ai impresia că ai dat peste o comoară și nu te mai interesează nimic.

 

Horoscop 6 august 2018 Gemeni

Pentru gemeni vine clipa în care probleme financiare, ignorate multă vreme, să fie rezolvate. Chiar dacă nu ai resurse suficiente în această perioadă este extrem de important să faci un plan și să te ții de el.

Altfel vei duce în spate datorii care te vor împiedica, pe viitor, să-ți trăiești viața așa cum vrei. Dacă primești bani folosește-i așa cum trebuie, chiar dacă simți că renunți pe moment la micile plăceri.

 

Horoscop 6 august 2018 Rac

Racii încep un nou capitol în viață. De acum înainte nu va mai fi dramă, telefoane peste telefoane și certuri fără sens. Decizi, în cele din urmă, să te desprinzi dintr-o relație care nu te-a făcut fericit.

Vei spune adio amintirilor, chiar dacă e greu. De altfel, fostul partener te va înțelege și nu va încerca să îți pună bețe în roate. E greu, dar este ceea ce trebuie să faci. În timp îți vei da seama că ai luat decizia corectă.

 

Horoscop 6 august 2018 Leu

Eforturile tale de a-ți schimba locul de muncă și de a începe o nouă carieră se lovesc de o barieră. Oricât ai încerca se pare că nu reușești să treci la o nouă etapă în viața profesională,

iar acest lucru se întâmplă pentru că nu ai un plan bine pus la punct. Dacă ai face lucrurile într-un mod organizat ai putea, mult mai repede și cu mai puțin efort, să obții ceea ce îți dorești. E momentul ideal să planifici, chiar dacă ești obișnuit să faci asta.

 

Horoscop 6 august 2018 Fecioară

Fecioarele primesc astăzi o ofertă extrem de tentantă, care le-ar putea schimba complet destinul. Ai putea câștiga mulți bani dacă accepți acest deal, doar că familia ta este de-a dreptul înspăimântată că vei face un pas greșit și vei pierde tot ce ai câștigat în ultimii ani.

Poate ar trebui să-i convingi că este o ocazie unică, ce nu trebuie pierdută. Până la urmă, tu decizi cum vrei să îți trăiești viața.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...