Horoscopul zilei de LUNI, 5 Noiembrie 2018. Saptamana incepe cu bine pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Relatiile parteneriale sunt disonante. Ceilalti lanseaza catre tine tot felul de provocari, insa si tu esti recalcitrant. Bine ar fi sa eviti discutiile contradictorii si replicile taioase. Este posibil sa se rupa multe colaborari in aceasta perioada. In cazul unui partener de viata se poate aduce in discutie o separare temporara, dar si un divort definitiv.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

O zi cu multe contradictii in sfera profesionala. Colegii iti pun piedici serioase in activitati, de aceea fii prudent si bazeaza-te doar pe fortele tale. Nici sefii nu te sustin, ba mai mult te împovărează cu noi îndatoriri. Selectează prioritățile și ocupă-te astazi mai mult de treburi de rutina. In continuare se recomandă atentie la sanatatea intregului organism.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Relatiile sentimentale si cele cu copiii cunosc suisuri si coborasuri sau una calda, una rece. Recomandabil ar fi sa te detasezi de cei dragi, să-i lași să-și vadă de ale lor, iar tu să-ți orientezi eforturile catre un hobby. Gandeste-te serios sa abordezi constant un domeniu care iti pune in valoare talentele native și care îți face plăcere.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Debutul saptamanii iti aduce dorinta de a sta acasa, in mijlocul celor dragi. Starile tale de spirit sunt fluctuante, de aceea fii prudent. Discutiile cu membrii familiei te pot necaji, insa evita implicarea emotionala si fii mai realist. Se contureaza schimbari importante vizavi de tot ce tine de spatiul locativ, dar si de modul de relationare cu familia. Dupa-amiaza iesi in oras cu cineva drag sau hoinareste prin locurile preferate.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Se contureaza intalniri si discutii cu cei apropiati. Primesti multe informatii, insa nu toate iti sunt de folos. Bine ar fi sa te indepartezi de unele persoane din anturajul tau, pentru ca iti pun bete in roate si profita de pe urma ta. Energia mentala de care dispui acum ar fi bine sa o canalizezi catre un studiu aprofundat necesar dezvoltarii tale personale.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ziua anunta cheltuieli mai mult sau mai putin fondate. Chibzuieste-ti resursele materiale si evita excesele. Poti primi cadouri marunte sau bani in urma muncii depuse la serviciu. Adaposteste-ti cu grija banii si bunurile in locuri sigure. Energia vitala fluctueaza mult si de aici si starile tale de spirit. Evita conflictele cu ceilalti si fii mai discret.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...