Horoscopul zilei de luni, 27 iulie 2020

horoscopulzilei.net îți aduce horoscopul zilei de luni, 27 iulie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales din punct de vedere profesional. Asta pentru că debutul de săptămână îți aduce proiectul la care visezi de atâta amar de vreme.

Ai ocazia să le demonstrezi tuturor de ce ești în stare, așa că nu lăsa emoțiile să te copleșească tocmai acum. În plus, o astfel de responsabilitate vine cu bonusuri pe măsură. Nu îți spunem decât să urmărești mai atent contul din bancă, pentru că s-ar putea să ai o mică surpriză.

Dacă te numeri printre nativii din zodia Rac, primește schimbările de la locul de muncă cu brațele deschise. Nu de alta, dar închei o etapă importantă și poți să culegi în sfârșit roadele eforturilor depuse în ultimele luni. Profită de zilele libere care urmează pentru a-ți reîncărca bateriile.

 

Horoscopul zilei de luni, 27 iulie

 

Berbec – horoscop, luni 27 iulie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Gândurile te vor purta spre locuri îndepărtate, unde ai dori să călătorești. Pentru că traversăm o perioadă dinamică este bine să fii foarte atent la ceea ce gândești și ce faci.

Beneficiezi de o forță mentală mare, care îți poate aduce revelații deosebite vizavi de toate sectoarele vieții. Gândește pozitiv, adresează cuvinte frumoase celorlalți, pentru că se vor întoarce la tine când te aștepți mai puțin.

Poate-ați găsit cazare unde voiaţi, la mare, la munte, oţi fi schimbat biletele pe care le cumpăraserăţi pentru altă perioadă. E momentul să vă reinventaţi c-aveţi energie, resurse, şi conjunctura e favorabilă timp de vreo şapte luni şi nu trebuie să rataţi o astfel de şansă. ( Draga cititorule, te rog frumos sa apreciezi sau sa apesi pe “urmareste” la pagina noastra de FB, nu te costa nimic iar pe noi ne ajuta enorm! Iti multumim! horoscopulzilei.net/)

 

Taur – horoscop, luni 27 iulie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Astăzi, aspectele materiale ale vieții cotidiene te preocupă intens. Recomandabil este să te orientezi numai asupra cheltuielilor necesare traiului zilnic. Tendința este de a te aventura în planuri financiare de anvergură. Pentru că ne aflăm sub influența unor tranzite astrale deosebite este dificil să apreciezi corect puterea financiară de care dispui acum sau în viitorul apropiat.

O să vă faceţi curaj să susţineţi un interviu pe net şi să aveţi prezență de spirit, o să fie cu succes. Poate vă faceţi timp la sfârşit de săptămână să desfăşuraţi nişte activităţi recreative, să-i îndrumaţi pe copii să-nveţe ceva, să practice un sport, care-o să le placă.

( Draga cititorule, te rog frumos sa apreciezi sau sa apesi pe “urmareste” la pagina noastra de FB, nu te costa nimic iar pe noi ne ajuta enorm! Iti multumim! horoscopulzilei.net/)

 

Gemeni – horoscop, luni 27 iulie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

În acest moment, relațiile parteneriale și colaborările sunt puse sub lupă. Se conturează un final de etapă relațională, atât în plan sentimental, cât și în plan profesional.

Este bine să lași deoparte luarea deciziilor importante și cantonarea în idei preconcepute. Provocările, tensiunile în relațiile cu ceilalți le poți gestiona foarte bine, dacă faci eforturi în acest sens. Totul depinde numai de tine!

Se poate să luaţi nişte ban, pot fi şi din urmă mai ales dac-ați făcut cereri şi o să strângeţi un capital. O să mai adunaţi nişte hârtii ca să completaţi un dosar de angajare, sau ca să vi se aprobe un credit, sau ca să fiţi acceptaţi la o şcoală. ( Draga cititorule, te rog frumos sa apreciezi sau sa apesi pe “urmareste” la pagina noastra de FB, nu te costa nimic iar pe noi ne ajuta enorm! Iti multumim! horoscopulzilei.net/)

 

Rac – horoscop, luni 27 iulie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

În plan profesional se întrezăresc schimbări importante în această zi. Deocamdată sunt jocuri de culise mai mult sau mai puțin vizibile. În primul rând este vorba despre încheierea unei etape, a unei acțiuni profesionale sau a unor relații de muncă vechi.

Îți este favorizată detașarea de tumultul cotidian și orientarea eforturilor către ființa ta. Odihnește-te, plimbă-te în aer liber și înconjoară-te de cei dragi.

Se poate să plecaţi pentru câteva zile pe undeva ca să nu pierdeţi un bilet de cazare pe care l-aţi avut mai demult. O să puteţi rezolva probleme mai vechi, să vă recăpătaţi nişte drepturi, bani, bunuri, să-ncheiați o situaţie şcolară, profesională, să scăpaţi de restanțe.

( Draga cititorule, te rog frumos sa apreciezi sau sa apesi pe “urmareste” la pagina noastra de FB, nu te costa nimic iar pe noi ne ajuta enorm! Iti multumim! horoscopulzilei.net/)

 

Leu – horoscop, luni 27 iulie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Planul sentimental, relațiile amoroase și cele cu copiii alcătuiesc tema propusă de astre pentru astăzi. Ești ajutat să te gândești serios la starea lucrurilor din acest segment.

Gândește-te pe îndelete și la cei dragi și observă-i atent. Sunt și decizii care te implică pe termen lung, cum ar fi alegerea de a merge pe un alt drum, separat de persoana iubită. Poți fi nevoit să spui adio iubirii, adio vieții în doi, dar pentru asta trebuie să te lămurești odată pentru totdeauna ce vrei.

Vi se dă mână liberă la serviciu să vă puneţi amprenta creativă şi să daţi şi o nouă direcţie activităţii, proiectelor. Se poate să vă luaţi o locuinţă, sau s-o remobilaţi pe cea pe care-o aveţi că să daţi refresh interiorului, poate vă pregătiţi de un eveniment mai special.

( Draga cititorule, te rog frumos sa apreciezi sau sa apesi pe “urmareste” la pagina noastra de FB, nu te costa nimic iar pe noi ne ajuta enorm! Iti multumim! horoscopulzilei.net/)

 

Fecioară – horoscop, luni 27 iulie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Azi, segmentul domestic îți atrage atenția în mod special. Sunt șanse bune de a lămuri și rezolva unele chestiuni familiale care trenează de multă vreme. Alături de cei dragi vei trasa anumite linii directoare vizavi de treburile gospodărești și de programul comun.

Totuși există detalii, chiar și gânduri ascunse ale unor membrii ai familiei, legate de mersul lucrurilor în casă. La momentul potrivit ți se vor dezvălui toate.

Poate-abia acum se produce un declic interior şi o să fiţi convinşi că fiinţa iubită va fi pentru totdeauna în viaţa voastră. E posibil să mai amânaţi munca în echipă c-or să fie ocupaţi nişte oameni – de bază – şi o să reveniţi în formula completă după 12 august.

 

Balanță – horoscop, luni 27 iulie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Contextul astral îți oferă posibilitatea de a-ți schimba opiniile vizavi de anturajul apropiat, de a te orienta spre relații și proiecte noi. Mentalul este răscolit, deci fii prudent. Vei aduna informații prețioase, vei dialoga cu oameni importanți și te vei bucura de aprecierea celorlalți. Totul este să eviți implicarea emoțională în treburile altora și luarea deciziilor importante.

O să puteţi ieşi la rampă cu ceva nou, dar aţi pierdut din vedere nişte elemente şi poate amânaţi relansarea. O să recuperaţi nişte bani şi va trebui să munciţi în continuare pentru beneficiile pe care vi le-au promis şefii, şi să aveţi răbdare, că nu vin de pe-o zi pe alta.

( Draga cititorule, te rog frumos sa apreciezi sau sa apesi pe “urmareste” la pagina noastra de FB, nu te costa nimic iar pe noi ne ajuta enorm! Iti multumim! horoscopulzilei.net/)

 

Scorpion – horoscop, luni 27 iulie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Începutul zilei zi îți aduce vești importante legate de capitolul financiar. Veniturile tale din munca desfășurată vor cunoaște modificări, fie că primești o sumă de bani restanță, cadouri, fie afli noutăți legate de regimul salarial din următoarele săptămâni. Se deschid noi posibilități de câștig de la și prin alții. Deocamdată, rezumă-te la cheltuieli strict necesare și muncește cinstit.

Vă caută cineva care găseşte înţelegere la voi şi poate-o să puneţi pe roate o afacere care promite – în timp, nu chiar imediat. Se pare c-o să primiţi ajutor din partea grupului – de sprijin – şi o să terminaţi în timp util un volum mare de muncă şi-o să puteţi pleca în vacanţă.

 

Săgetător – horoscop, luni 27 iulie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Astăzi sunt momente bune de a-ți trasa noi planuri de viitor, de a renunța la relații și situații vechi, perimate. Totuși evită să te lași numai pe mâna și sfaturile celorlalți. Tendința perioadei pe care o traversăm este de a fi prea independent, neglijând astfel nevoile celor dragi. Dozează-ți eforturile, pentru că energia vitală este fluctuantă.

Poate aţi încasat destui bani şi vă puteţi plăti ratele la bancă să nu se-adune o sumă prea mare la toamnă. Poate vi se recalculează salariul, o recompensă bănească şi o să vă regândiţi şi voi politica monetară ca să v-ajungă banii pentru cheltuielile acestei perioade.

( Draga cititorule, te rog frumos sa apreciezi sau sa apesi pe “urmareste” la pagina noastra de FB, nu te costa nimic iar pe noi ne ajuta enorm! Iti multumim! horoscopulzilei.net/)

 

Capricorn – horoscop, luni 27 iulie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Îngrijește-te pe îndelete de sănătate, deoarece se pot accentua unele afecțiuni vechi. Prea multe gânduri, prea multă implicare în treburile gospodărești sau în cele profesionale, te obosesc mult și, încet, dar sigur îți deteriorează sănătatea. Deocamdată este vremea meditațiilor, contemplării vieții și dialogului interior. Ai atâtea de discutat cu tine însuți!

O să puteţi câştiga un proces şi să vi se plătească daune morale, materiale, să încheiaţi o situaţie care v-a epuizat psihic şi financiar. O să reluaţi o colaborare, dar s-au mai schimbat termenii contractuali între timp şi vedeţi dacă sunteţi mulţumiţi sau nu.

 

Vărsător – horoscop, luni 27 iulie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

Acum ies în evidență relațiile cu prietenii și susținătorii din sectorul profesional. Ceva se finalizează și altceva începe. Te vei orienta mai mult spre relațiile cu cei apropiați, persoana iubită sau cu copiii. Tensiunile iscate mai ales în prima jumătate a zilei, te pot duce spre concluzii greșite. Ai răbdare, ascultă ce spun ceilalți și evită luarea deciziilor. Relaxează-te la o șuetă, plimbă-te în aer liber și dormi suficient.

Poate n-aţi renunţat la ideea cu casa – s-o schimbaţi, să daţi avansul să luaţi o locuinţă sau un teren. Mai sunt ceva probleme de sănătate pe care e bine să le-aveţi în vedere, să le trataţi, ca să fiţi în formă şi să vă puteţi bucura de succesele care-or să vină.

( Draga cititorule, te rog frumos sa apreciezi sau sa apesi pe “urmareste” la pagina noastra de FB, nu te costa nimic iar pe noi ne ajuta enorm! Iti multumim! horoscopulzilei.net/)

 

Pești – horoscop, luni 27 iulie 2020, prezentat de horoscopulzilei.net

S-ar putea să fii înconjurat de multă lume, fie că este vorba despre anturajul profesional, fie despre cel familial. Există predispoziții spre schimbări majore, mai ales în plan social.

Este bine să-ți reevaluezi poziția în cadrul grupului de lucru de la serviciu și să te gândești serios ce vrei să faci mai departe. Echilibrul îl vei găsi spre seară, acasă, alături de membrii familiei.

Cineva cu care-aţi avut nişte neînţelegeri revine, plină de bune intenţii, persoane, şi o să vă puteţi continua relaţia. Se poate să vă implicaţi într-o colaborare care-o să v-aducă rapid o sumă mai mare de bani, dar o să şi cheltuiţi pentru c-apar neprevăzute.

( Draga cititorule, te rog frumos sa apreciezi sau sa apesi pe “urmareste” la pagina noastra de FB, nu te costa nimic iar pe noi ne ajuta enorm! Iti multumim! horoscopulzilei.net/)

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

One comment

  1. MARIANA TASNEI

    MULTUMESC FRUMOS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 16 ianuarie 2020

O zi destul de bună. O să echilibrăm balanţa în cadrul relatiiilor de tot felul, ...