Horoscopul zilei de LUNI, 25 Februarie 2019. Inceput de saptamana cu ghinion pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Lasati idealismul la o parte momentan, fiindca cineva la care tineti a fost pus pe un piedestal. Fiti mai obiectiv cand vine vorba de caracterul real al acestei persoane, in loc sa ii atribuiti calitati Dumnezeiesti.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Va simtiti oarecum detasat emotional la nivel personal si cuprins de o doza de idealism. Ideile conteaza pentru dumneavoastra acum mai mult decat grijile personale. Acum va atrage noul si ineditul mai mult ca oricand.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Exista o legatura intre responsabilitatile domestice si cariera. Ar fi bine sa gasiti un mod de a le imbina. Vor exista schimbari care sa va afecteze mediul de viata, ca de exemplu o mutare sau un transfer la serviciu.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

S-ar putea ca un val emotional puternic sa va schimbe directia. In ciuda intensitatii acestuia, aveti capacitatea de a trece peste orice situatie dificila care apare in aceasta perioada.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Daca bagati necazurile sub pres, este doar o problema de timp pana cand vor iesi din nou la suprafata si va vor bantui. Probabil ca deja simtiti acest efect in cateva zone ale vietii dumneavoastra. Daca va rezolvati problemele sistematic, veti simti ca sunteti o persoana noua.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Sunteti oarecum agitat si emotionat cand vine vorba de cineva astazi. Aveti impresia ca sunteti total neinformat cu privire la ea, dar puteti sa va interesati de cateva lucruri ce pot fi asii din maneca dumneavoastra.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 8 mai 2021

Noroc în dragoste, dar probleme cu banii pentru o zodie. Luna este momentan în descreştere. ...