Horoscopul zilei de LUNI, 25 Februarie 2019. Inceput de saptamana cu ghinion pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Este una dintre cele mai ocupate zile ale saptamanii. Activitatile au ca punct central plecarile scurte, telefoanele si scrisorile. Concentrati-va la activitati noi. Astfel, veti scapa de toate grijile nesemnificative.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Va este greu sa aveti grija de altii. Va deranjeaza cand cineva va cere sa ii acordati timpul sau energia dumneavoastra. Flexibilitatea dumneavoastra va fi testata, mai ales acasa, unde probleme par sa apara din ce in ce mai des.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Axati-va pe speculatii, generalitati, ceruri senine, vise imposibile, intrebari fara raspuns si veti constanta ca ceea ce va doriti ar putea fi pus in miscare in viitor. E bine totusi ca, in aceste conditii, sa evitati specificatiile de ordin legal, deoarece le va lipsi coerenta.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Simtiti o legatura psihica puternica pe care o aveti cu o alta persoana in prezent, de tip romantic. Comunicarea este puternica, dar, din pacate, exprimarea sentimentelor va fi dificila. Va trebui sa stati pe bara ceva vreme pana veti avea incredere ca este ceva cu adevarat mai profund.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Va dispera faptul ca nimeni nu va apreciaza munca. Este momentul sa reinventati ordinarul si sa il faceti sa para special. Nu va mai lasati calcat in picioare.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Discutiile legate de un cadou va pot induce in eroare. Daca este vorba de o nunta, o aniversare sau de oricare alta celebrare, s-ar putea sa va fie greu sa alegeti cadoul ideal. Sfatuiti-va cu cei care stiu totul despre gusturile persoanei respective, inainte de a lua ceva.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...