Horoscopul zilei de LUNI, 24 Septembrie 2018. Se anunta un inceput de saptamana cu ghinion pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Singuratatea este o tema la care ar trebui sa te gandesti din cand in cand. Chiar daca esti inconjurat de multa lume, parca tot singur te simti. Provocarea zilei consta in a te imprieteni mai mult cu tine, a-ti orienta eforturile mai mult spre tine si mai putin spre altii. Si totusi, cu putin efort si bunavointa, tu iti poti fi cea mai grozava companie.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Foarte interesante sunt relatiile cu prietenii! Iti pot oferi informatii deosebite privitoare la parteneriatele in care esti implicat. Cu toate ca te vor necaji unele remarci sau solutiile oferite pentru a-ti imbunatati situatia, este bine sa privesti partea pozitiva a lucrurilor. Spre seara, rezerva momente de meditatie si liniste pentru a desluși ițele zilei.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Prima parte a zilei iti aduce in atentie relatiile cu sefii si pozitia ta sociala in cadrul unui grup de lucru. Se pare ca astazi, toata lumea are alta treaba decat sa-ti ofere tie sprijin si laude. Insa, tu indeplineste-ti sarcinile constiincios si lasa-i in pace pe ceilalti. Posibil ca unii sa te provoace vizavi de felul in care rezolvi lucrurile la serviciu. Evita astfel de persoane!

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Posibil ca datorita bugetului disponibil sa fii nevoit sa amani demersuri specifice unei calatorii sau unui program de instruire. Insa, dialogurile cu persoanele aflate in strainatate sau care au calatorit de curand intr-o locatie deosebita iti poate alina dorul de meleaguri noi. Ziua este favorabila activitatilor culturale, alaturi de cei dragi.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Sunt momente bune de a analiza ceea ce se afla in spatele evenimentelor in care esti implicat. Foarte usor iti poti da seama despre ceea ce se petrece cu adevarat, atat cu membrii familiei, cu neamurile, cat si cu partenerul de viata. In mod special, aspectele materiale comune atrag atentia prin felul in care sunt abordate de persoanele amintite. Deocamdata, observa si atat.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Relatiile cu ceilalti te solicita mult, pentru ca partenerii doresc o mai mare implicare din partea ta in activitatile si proiectele comune. Ar fi bine sa discuti deschis despre toate acestea si sa stabilesti niste limite clare pana unde poti sa lucrezi impreuna cu altii. Poate fi dificil sa te concentrezi pe subiecte ample, dar cu putin efort si bunavointa vei reusi in toate.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...