Horoscopul zilei de luni, 23 noiembrie 2020

Horoscopul zilei de luni, 23 noiembrie 2020

Veşti de bun augur. O să ne bucurăm de o vorbă bună, de o hârtie gata semnată, de prezenţa neaşteptată a cuiva pentru care ne palpită inima şi o să fim fericiţi.

 

Horoscop 23 noiembrie 2020 SĂGETĂTOR

O să vă bucuraţi de veşti bune, de nişte cadouri şi de prezenţa unor oameni care sunt foarte valoroşi din punctul vostru de vedere.

Sectorul copiilor vă susține moral și în același timp vă și solicită implicarea.  Aveți grijă de sănătatea voastră și nu faceți excese acolo unde știți deja că aveți o sensibilitate.

 

Horoscop 23 noiembrie 2020 CAPRICORN

Se poate să vă asociaţi cu nişte oameni care pot munci cot la cot cu voi că să v-atingeţi nişte directive şi să câştigaţi bani în plus, o fi o muncă în particular.

Lucrurile merg încet și bine, iar tocmai din această cauză nu e momentul să grăbiți situațiile. A lăsa ideile și oportunitățile să vină natural este mult mai indicat. Partenerul are nevoie de susținere.

 

Horoscop 23 noiembrie 2020 VĂRSĂTOR

O să v-alegeţi cu o recompensă pentru vreo idee pe care aţi avansat-o în plan profesional şi o să fie pusă în practică şi veţi culege roadele – financiare – cât de curând.

Treceți totul prin filtrul emoțiilor și anumite dorințe pe care le aveți sunt încă departe de a fi realizabile. Important să nu vă pierdeți curajul și să începeti să vă organizați chiar și pentru viitor.

 

Horoscop 23 noiembrie 2020 PEŞTI

Poate primiţi o invitaţie de plecat pe undeva prin ţară, sau în afară, de sărbători – poate fi cadoul preţios pe care-o să-l primiţi de crăciun, de anul nou.

Acum este un moment bun să vă puneți gândurile și actele în ordine. Aveți nevoie să vă organizați un pic pentru a putea trece la următoarele planuri și proiecte. Familia va susține și astrele sunt de partea voastră.

 

Horoscop 23 noiembrie 2020 BERBEC

E posibil să luaţi o primă, nişte bani în avans ori din particular să mai aterizeze o sumă care să vă rotunjească veniturile. Zi este favorabila studiului si comunicarii.

Puteti obtine castiguri importante din tranzactii financiare.

In partea a doua a zilei, sunteti anuntat ca trebuie sa plecati intr-o calatorie in interes de afaceri, iar partenerul de viata este nemultumit. Eastrolog.com va recomanda sa va bazati pe intuitie, pentru ca va poate ajuta sa luati cea mai buna decizie.

 

Horoscop 23 noiembrie 2020 TAUR

Se poate să vi se propună un job, o funcţie, o postură care să vă avantajeze şi să puneţi toată priceperea voastră în slujba acestei relansări.

Trebuie să faceţi schimbări mari pe mai multe planuri. Chiar dacă pare că nu este momentul potrivit, amânarea deciziilor nu va face decât rău.

Aveţi parte de susţinerea completă a familiei iar asta vă ajută enom în această perioadă. Reuşiţi să comunicaţi excelent şi cu cei de la distanţă.

 

Horoscop 23 noiembrie 2020 GEMENI

O să colaboraţi în condiţii mult mai bune atât cu anturajul de la slujbă, cât şi cu prietenii cu care-aveti poate, nişte activităţi deconectante în particular.

Uitați de tot ce ţine de locul de muncă sau de cei din jurul tău şi rezervați-va această zi pentru voi. Aveți nevoie de relaxare. Puteți face ceva ce nu ați mai avut ocazia de mult timp: citiţi o carte, uitaţi-vă la un serial, mergeţi la masaj.

 

Horoscop 23 noiembrie 2020 RAC

Poate o să valorificaţi nişte produse şi o să faceţi rost de bani, că s-aveţi pentru pentru cadourile şi, min general, pentru cumpărăturile de sărbători şi ca să plecaţi în vacanţă.

E un moment bun să faci ceva și pentru sufletul tău, având în vedere că în ultima perioadă te-ai preocupat mai mult de ceilalți. Caută să ai un moment de relaxare sau o activitate care te ajută să te destinzi.

 

Horoscop 23 noiembrie 2020 LEU

O să aveţi prilejul să cumnparati nişte lucruri de care-aveti nevoie şi o să vă puneţi casa la punct, şi mai rămâne să vă ocupaţi şi de voi.

Anumite lucruri ieșite din comun se tot întâmplă în ultimul timp, iar asta vă scoate din normalitatea cu care erați cumva obișnuiți. Încercați să priviți lucrurile cât se poate de obiectiv pentru că doar așa puteți da cele mai bune sfaturi.

 

Horoscop 23 noiembrie 2020 FECIOARĂ

Vă parvin nişte răspunsuri de la conducere, vi se dă ok-ul pentru ceva la care aspiraţi de mult, un post, un salariu mărit, diverse înlesniri.

Sunteți organizați și faceți totul strategic, iar asta vă dă o energie bună. În aceste condiții sunteți capabili să finalizați orice proiect sau treaba în timp util.

 

Horoscop 23 noiembrie 2020 BALANŢĂ

O să cereţi poate un împrumut, chiar şi sub forma unor salarii în avans, aveţi nevoie de un ajutor financiar şi în cel mai bun caz vi-i da cineva din familie.

Aspectul social vă ocupă o bună parte din timp, fie că e vorba de comunicarea cu oamenii la distanță, fie că e vorba de anumite relații pe care acum le reluați. Nu uitați să și ascultați, nu doar să vorbiți.

 

Horoscop 23 noiembrie 2020 SCORPION

O veste, bani, aprobări, invitaţii pe la evenimente care or să vă pună în valoare şi o să vă crească, o să vedeţi, cota de popularitate.

Puneți pe primul loc nevoile celorlalți, iar asta implică atât sacrificii materiale, dar și spirituale. Nu uitați să aveți grijă și de imunitatea voastră și a copiilor.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 28 februarie 2021

Apar situaţii neaşteptate şi care ne pot da programul peste cap, dar o să fim ...