Horoscopul zilei de LUNI 23 Iulie 2018. Un inceput de saptamana cu surprize pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Se conturează chestiuni legate de banii și bunurile folosite și administrate în comun cu alții. Cheltuieli pe facturi, taxe, impozite, datorii. La recomandarea unor persoane din anturajul socio-profesional, dar mai ales prieteni există riscuri majore să investești în ceva inutil ție, dar folositor lor.

Fii prudent la cheltuieli și privește dincolo de aparențe. Există amănunte care se observă numai la o analiză atentă și ar trebui luate în calcul.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

In zilele acestui final de saptamana pot aparea discutii aprinse cu partenerul de viata sau in relatiile de colaborare profesionala. Marul discordiei este modul in care iti gestionezi sarcinile de lucru de la serviciu și relațiile cu șefii și autoritățile.

Ar fi bine sa tii cont de cele spuse de ceilalti, intrucat mentalul tau este confuz deocamdata. Exista riscul sa apreciezi incorect realitatea. Putina chibzuinta financiara si o mai mare deschidere sufleteasca fata de cei dragi sunt de bun augur.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Esti tentat sa te afunzi in treburile cotidiene la sfarsitul acestei saptamani. Fii prudent si dozeaza-ti eforturile, intrucat organsimul este obosit si are nevoie de odihna. Se pot evidentia neplaceri legate de segmentele gâtului si sistemului uro-genital.

Evita pe cat posibile analizele si interventiile chirurgicale pe segmentele anatomice amintite, pentru ca pot aparea erori. Sfatuieste-te cu cei dragi indiferent de situația în care te afli.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ai dori sa te joci mai mult in acest weekend, fie cu persoanele dragi, fie desfasurand activitati specifice unui hobby. Intoarcerea la vremurile copilariei este tentanta, insa iti poate activa si amintiri mai putin placute.

Ramai ancorat in realitatea cotidiana si bucura-te de tot ce este in jurul tau. Datorita unor dispute vechi cu prietenii apar acum neplaceri in relatiile sentimentale. Ocupa-te serios numai de cei dragi si nu lasa pe altii sa-ti strice cheful si relatiile.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

In familie se intrezaresc discutii aprinse la acest sfarsit de saptamana, datorita unor parteneri sau colaboratori care se amesteca in treburile tale domestice. Se recomanda prudenta, intrucat membrii familiei pot reactiona vehement pe buna dreptate.

Unele sfaturi sau solutii venite de la unii sunt bune, dar tine cont si de nevoile sau doleantele membrilor familiei. Ocupă-te de reorganizarea spațiului în care locuiești.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Finalul acestei saptamani iti aduce in preajma prieteni apropiati si rude. Schimbul de informatii cu aceste persoane este de anvergura, in sensul ca poti afla vesti interesante, deosebite si de mare folos pentru situatiile in care afli.

Totusi ar fi bine sa vorbesti putin si mai ales sa nu-ti divulgi parerile sau intentiile de viitor. Unii ar putea profita de momentele tale de sinceritate si astfel sa te alegi cu critici dure si nefondate. Multe calatorii pe distante scurte.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...