Horoscopul zilei de LUNI, 22 Octombrie 2018. Saptamana incepe extraordinar pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O problemă de sănătate îţi cam strică planurile de azi. În loc să te concentrezi la ce aveai de făcut, umbli prin farmacii, pe la medici, sau eşti consemnat la domiciliu, ceea ce devine frustrant pentru tine, în cazul în care aveai un program arhiîncărcat.

Astfel de momente au şi ele rolul lor: acela de a te mai opri un pic din elan, când depăşeşti limitele propriei tale fiinţe, pentru că ce-i prea mult strică: ori alimentaţia greşită, ori stres prea mare, ori muncă prea multă. O pauză ţi-ar fi benefică, în care să acorzi şi tu mai multă atenţiei organismului tău.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Veştile care sosesc de departe au un rol pozitiv asupra ta, de parcă ai afla că s-au rezolvat cu bine mai multe probleme care te-au îngrijorat în ultima perioadă şi pentru care ar fui trebuit să te deplasezi personal la faţa locului. Nici nu mai e nevoie să pleci tu personal la drum pentru a vedea ce se petrece acolo, în altă localitate, semn că orice problemă poate fi rezolvată şi prin telefon.

Tot de departe se pot ivi azi şi sume de bani, exact când aveai mai mare nevoie, bani pe care deja îi aranjezi pe căprării ca să fii sigur că ai acoperit cele mai importante plăţi ale acestei perioade.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Orice lucru minunat are la bază un sacrificiu, şi merită să faci şi tu astfel de gesturi ca să poţi duce mai departe ce ai început. Azi trăieşti, la nivel personal, ceva din balada meşterului Manole, pentru că sacrifici ceva pentru visul tău cel mare. Nu te gândi la ce renunţi sau la ce pierzi acum, ci doar la ceea ce vei obţine la capătul acestor eforturi.

Merită, deci nu mai analiza tributul ce se cere plătit, pentru că recompensa pe care o vei obţine la final e un puternic sentiment de satisfacţie, de împlinire, care contrabalansează perfect toate aceste emoţii negative trecătoare. Nu contează suferinţa de acum faţă de bucuria de la capăt!

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Integrează-te în mediul care se deschide în faţa ta, pentru că te vei simţi excelent printre acei oameni. Vei vedea cât de multe ai în comun cu ei, cât de uşoară e comunicarea, de parcă aţi fi cu toţii din aceeaşi familie. Poate nici acasă nu eşti atât de bine înţeles, cum eşti astăzi de aceste persoane atât de diferite, şi totuşi atât de asemănătoare.

Azi ai un puternic sentiment de apartenenţă la un grup, la un colectiv bine închegat, care te primeşte cu braţele deschise ca pe unul de-al lor. De tine depinde să te faci plăcut de aceştia, deci fii amabil, comunicativ, pozitiv, ca să te adaptezi de minune!

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Atitudinea pe care o ai pe parcursul acestei zile stă la baza rezultatelor excelente cu care vei fi răsplătit, ca atare luptă din răsputeri cu încercările celor din jur de a te întrista, de a te împovăra cu necazuri, de a te trage înapoi în oala suferinţelor care nici măcar nu-ţi aparţin.

Păstrează-ţi zâmbetul pe buze şi încrederea în mai bine, orice ar fi! Dacă vrei o zi excelentă, înconjoară-te de oameni optimişti şi tonici, conform stării tale de bine de azi! Dacă atragi aproape doar pe cei trişti, care se plâng întruna de problemele vieţii, îţi strici şi tu tot cheful.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Modul în care analizezi o situaţie arată cât de matur priveşti lucrurile. Reuşeşti să priveşti situaţia în care te afli din mai multe unghiuri, şi bine faci, pentru că numai aşa vei putea înţelege perfect situaţia. Vezi şi argumentele pro, şi argumentele contra, şi latura luminoasă şi latura întunecată, şi această capacitatea a ta de a vedea lucrurile lucid, exact aşa cum sunt, te ajută să iei decizii dintre cele mai bune.

Nimeni nu te întrece când vine vorba de sinteze şi analize, fie că iei la bani mărunţi o chestiune minoră, de zi cu zi, fie că te ocupi de cel mai important proiect al momentului. Cine îţi cere azi părerea, are numai de câştigat pentru că tu îi oferi o opinie dintr-un alt unghi decât cel în care privesc ei situaţia.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...