Horoscopul zilei de luni, 19 octombrie 2020. Sursa foto: ProTv

Horoscopul zilei de luni, 19 octombrie 2020

O să facem tot ce ne stă în putinţă să le aducem zâmbetul pe buze alor noştri, să le asigurăm tot ce le trebuie ca să reglăm relaţia cu celălalt.

Influențele astrale aduc determinare și vă ajută să ajungeți cu un pas mai aproape de împlinirea viselor.

Există mici dificultăți, însă acestea vor dispărea rapid, în urma unor discuții. Vă veți simți eliberat de povara unor sentimente pe care poate că până acum nu ați reușit să le exprimați.

Sunt mici tensiuni, cheltuieli sau câștiguri de bani pentru unii nativi, dar nu vor schimba armonia sub semnul căreia se află ziua. Horoscopulzilei.net ilei vă aduce previziunile astrologice complete pentru acest nou început de săptămână.

 

Horoscop zilnic pentru ziua de luni, 19 octombrie 2020, pentru fiecare nativ în parte

 

BERBEC

Sunteți mai determinat ca niciodată să obțineți ceea ce vă doriți. Ziua va începe cu o veste bună primită de la cineva neașteptat, ceea ce vă va ajuta să fiți cu un pas mai aproape de țelul vostru. Poate fi vorba de o propunere pentru lansarea unei afaceri sau pentru găsirea unui job nou. În orice caz, rezultatele se vor vedea în viitor pe plan material.

O să treceţi peste o supărare, o neînţelegere cu partenerul de cuplu şi vă puteţi reface frumos relaţia pentru că se vrea de ambele părţi. V-au rămas nişte aspecte de rezolvat, în sfera afacerilor, poate aveţi şi vreun dosar, vreo plângere pe la tribunal de soluţionat şi o să scăpaţi şi de stresul ăsta.

 

TAUR

Deși aveți tendința să fiți încăpățânat de fire, astăzi dați dovadă de multă empatie și răbdare, și deveniți sprijinul cuiva care are nevoie, dar care nu a avut curajul să vă mărturisească până acum. Aveți parte de o zi ce vă va aduce împlinire pe plan sufletesc.

Vă aflaţi în vizorul unor persoane care şi-ar dori o relaţie de cuplu şi dacă rezonaţi cumva, o să va-ncumetati, dacă nu, pas. Aveţi nişte preocupări legate de casă, şi o să faceţi, probabil, unele achiziţii ca să reamenajaţi interiorul, să mai şi reparaţi câte ceva să fie totul funcţional.

 

GEMENI

Deși vă simțiți destul de obosiți în ultimul timp, astăzi veți avea „un nou suflu” de energie. Vă concentrați pe obiectivele profesionale, dar nu uitați că și viața personală este la fel de importantă. Învățați să echilibrați lucrurile, chiar dacă nu vă stă în fire.

Cu partenerul de cuplu v-aţi putea înţelege infinit mai bine şi să vă şi căsătoriţi dacă sunteţi la unison. O să vă puneţi în valoare creativitatea, poate-aveti nişte planuri de sertar şi, cu ajutorul cuiva o să le puteţi etala, să obţineţi şi un profit de pe urma lor.

 

RAC

Este posibil să vi se ivească posibilitatea unei oportunități pe plan profesional. Poate fi vorba de un nou proiect, destul de solicitant, dar care vă va aduce multă satisfacție, fiindcă poate fi ceva ce vă doriți de mult să faceți. Astrele vă sfătuiesc să acceptați orice propunere,

Poate ieşiţi la o cafea cu un pretendent care insista cu argumente să vă vedeţi mai ales că aveţi multe în comun. Se poate să luaţi bani, or fi poate şi din urmă, nişte restanțe care-or să vă prindă bine mai ales dacă aveti de luat un cadou şi aveaţi o listă cu lucruri obligatorii de achitat.

 

LEU

Sunteți foarte carismatic din fire, ceea ce vă va ajuta să ameliorați o situație delicată care durează de ceva vreme. Poate fi vorba de o discuție de cuplu pe care riscați să o purtați, ca o continuare a unei dispute din trecut. Veți reuși să treceți cu bine peste tensiuni și să o luați, într-un fel, de la început alături de partenerul de viață, să găsiți soluții noi la probleme vechi.

Se poate să-ntâlniţi pe cineva şi să fiţi în al nouălea cer de fericire şi să păstraţi la fel relaţia, la cald. V-aţi propus mai multe lucruri pe ziua de azi şi aveţi energia necesară ca să duceţi la bun sfârşit orice obiectiv, iar faptul că sunteţi foarte ambiţioşi e un motiv suplimentar.

 

FECIOARĂ

Sunteți într-o pasă foarte bună din punct de vedere personal. Reușiți să vă concentrați pe voi-înșivă și să realizați niște proiecte care au legătură cu pasiunile de care nu ați avut timp să vă ocupați în trecut.

Poate revizuiţi un contract şi mai cereţi nişte bani, înlesniri şi o să vă rămână timp şi pentru familie. O să aveţi rezultate favorabile la tot ce înseamnă preocupări intelectuale, copiii au şi ei susţinerea voastră, îi îndrumaţi spre o şcoală, un club unde să le fie cultivat talentul.
BALANȚĂ

Aveți timp de toate. Reușiți să găsiți un echilibru perfect între viața profesională și cea de cuplu, astfel încât petreceți momente magice alături de partenerul de viață.

Vă pregătiţi de o relansare şi o să căutaţi sponsori şi alte resurse care v-ar putea fi de ajutor. Aveţi energie, scopuri înalte, vă bucuraţi şi de susţinere din partea unor oameni care cred în voi şi o să înregistraţi un succes, pot fi şi mai multe în lanţ.

 

SCORPION

Acceptați ajutor din partea celor dragi în legătură cu un proiect profesional. Deși ai tendința să fii sceptic față de astfel de acțiuni, de data aceasta ai o intuiție bună și accepți. Ascultă-ți inima.

Şi voi vă puteţi asocia cu nişte oameni care să vă acompanieze la ce lucraţi, c-aveţi nevoie de profesionişti ca voi. Sunt câteva lucruri care vă pot stârni curiozitatea şi să-ncepeti proiecte noi care să vă propulseze în carieră şi să câştigaţi mai mulţi bani, să aveţi altă cotă valorică.

 

 

SĂGETĂTOR

Ambiția te va duce departe, în special astăzi, când totul îți merge bine. Dai dovadă de meticulozitate în ceea ce întreprinzi și de răbdare cu cei din jur.

Se poate să primiţi o invitaţie să plecaţi pe undeva într-o minivacanţă, dar n-ar fi exclus să fie şi ceva treabă de serviciu. Voi sunteţi puşi pe fapte mari, că e anul vostru de excepţie şi chiar e momentul să fructificaţi tot ce aţi acumulat c-aveţi un tezaur interior.

 

CAPRICORN

Lucrurile se aranjează cum vrei, iar asta îți dă speranță pentru viitor. Veniturile încep să se rotunjească și reușești chiar să reglezi și anumite probleme pe plan sentimental. Nici tu nu știi cum reușești, dar totul îți iese foarte bine! Astrele îți surâd.

E cineva care vă dă de-nţeles că între voi mai poate fi ceva pentru că vă iubeşte şi aşteaptă răspuns, restul depinde de voi. Se poate să luaţi în discuţie un proiect care are potenţial şi să ajungeţi la o înţelegere zilele astea, ideal ar fi până pe 31 octombrie să bateţi palma.

 

VĂRSĂTOR

Sarcinile de la locul de muncă se înmulțesc, iar asta poate să te ia prin surprindere. Fie că e vorba de un proiect mai vechi care se apropie de final, ori de unul nou, ai foarte mult de muncă și riști să devii obosit foarte repede, dar nu dispera, fiindcă la final vei culege roadele efortului depus.

Vi se propune un post care v-ar da ocazia să vă puneţi în valoare toate valentele de lideri şi să onoraţi cu cinste funcţia respectivă. O să daţi curs unei invitaţii într-o excursie de o zi două, la sfârşit de săptămână, probabil, să luaţi pulsul unei relaţii care se afla la-nceput de drum, şi contează cum debutaţi.

 

PEȘTI

Ești foarte sensibil la vorbele celor din jur și riști să te închizi în tine, de aceea trebuie să încerci să-i asculți și pe cei din jur. Cheia succesului este munca în echipă.

Se întrevede succes la şcoală, la teste, la examene, la probe practice şi la un eventual transfer. E bine să vă interesaţi de traseul unor bani, poate fi şi un credit bancar despre care ar trebui să aflaţi mai multe detalii ca să vedeţi dacă va-ncadrati, ca să-l primiţi.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 16 ianuarie 2020

O zi destul de bună. O să echilibrăm balanţa în cadrul relatiiilor de tot felul, ...