Horoscopul zilei de Luni 16 Iulie 2018. Un inceput de saptamana cu ghinion pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Dacă unii au început să se îndoiască asupra sensului de mers al proiectului la care lucraţi împreună, probabil e deja un semn că vă apropiaţi de un eşec, şi nicidecum de o reuşită. Modul lor de a critica tot ce spui sau faci, atitudinea lor rezervată faţă de ceea ce mai e de făcut,

nu e deloc benefică succesului, pentru că nu poţi avea parte de reuşită dacă ai alături de tine oameni care resping orice propunere. Auzi doar cuvinte negative – nu se poate, imposibil, nu merge, nu e bine – şi e normal ca totul să bată pasul pe loc într-o astfel de atmosferă. Nu e mediul cel mai constructiv în care puteai nimeri.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ocupă-te mai mult de sufletul tău, pentru că ai nevoie e o zi de linişte în care să-ţi reîncarci bateriile. Orice activitate tihnită, plăcută, care inspiră armonie şi pace, sunt potrivite pentru tine acum, ca atare adu-ţi aminte de tot ceea ce îţi face ţie plăcere şi nu îţi poţi permite prea des.

Relaxare totală, muzică în surdină, lumânări aprinse, un foc în şemineu, o carte bună şi un ceai fierbinte s-ar potrivi de minune atmosferei tihnite de azi, iar dacă în acest decor apare şi iubirea, atunci poate fi o seară romantică ce are efect vindecător asupra ta. Dragostea e un fel de medicament, pentru că şi tu, şi jumătatea ta vă simţiţi ca noi după câteva ore petrecute în doi.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este o zi a dărniciei, deci toate gesturile pe care le îndrepţi azi spre cei din jurul tău au rolul de a le aduce un zâmbet pe chip şi speranţă mai puternică în suflet. Dacă DARURILE tale sunt materiale, nici nu te uiţi la bani dacă ştii că efectul lor e de natură afectivă, şi restabileşte bucuria în inima celui din faţa ta.

Ştii că vrei fi răsplătit înzecit prin fericirea din ochii săi sau că vei primi şi tu înapoi ceva similar exact atunci când vei avea nevoie de un sprijin, un sfat, o vorbă bună. Cu oricine te întâlneşti azi – şi e posibil să fie o zi cu multă agitaţie prin preajmă – ai ceva de oferit cu inima deschisă: că e un dar palpabil sau doar un compliment, efectul e acelaşi!

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Azi dai dovadă de o bună organizare pe mai multe planuri simultan, încât ai putea fi la fel de eficient şi pe un plan, şi pe altul, fără să aluneci spre superficialitate sau neglijenţă. E ca şi cum ai juca două roluri în acelaşi timp şi le duci cu brio la capăt fără probleme. Probabil eşti la mijloc între două echipe, între două activităţi diferite şi reuşeşti să te concentrezi imediat şi la una şi la alta cu succes.

Aceasta e o bună distributivitate a forţelor, pentru că numai tu poţi să le faci pe toate atât de bine în acelaşi timp! Ba, pe o agendă deja încărcată, te trezeşti şi cu sarcini în plus, că te miri şi tu ce bine îţi iese!

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Treci printr-un moment riscant care, dacă nu e gestionat cu calm şi cu răbdare, poate sta la originea unui mare eşec ce-ţi va da bătăi de cap multă vreme. Dar dacă nu te bagi singur în gura lupului, dacă nu rişti nimic şi nici nu strici ceea ce ai deja, totul va reveni într-un final la normal.

Tentaţia de a face un gest incorect, cu gândul că te scoate din impas, e mare, dar tocmai aceasta e pericolul cel mai mare în acest caz. Poţi depăşi impasul doar prin mijloace corecte, urmând doar calea cea dreaptă, altfel ispita rea de a călca strâmb te va costa scump. Prudenţă maximă, deci!

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Banii se fac cu greu şi azi vei da piept cu un nou blocaj financiar în planurile tale, dar nu abandona direcţia spre care te îndrepţi. Astfel de greutăţi sunt absolut normale, dar nu trebuie să îţi taie elanul. Nu eşti departe de prosperitate, de profit, de succes financiar, dar până acolo mai ai câteva lecţii de învăţat şi câteva hopuri de depăşit cu prudenţă.

Nu te mai uita la curtea vecinului, că are casa mai frumoasă şi maşina mai scumpă, nu asta contează acum, pentru că fiecare cu norocul lui, la urma urmei. Tu poţi atinge acelaşi nivel prin multă muncă, deci hai, la treabă, pas cu pas!

 

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Găseşte-ţi ceva timp, astăzi, şi pentru sufletul tău, ieşind undeva în natură sau măcar într-un loc unde îşi poţi permite să inspiri aer curat şi să vezi cerul de deasupra capului. E ca o reconectare la sursa ta primordială de energie, pe care nu o poţi găsi în mijlocul oraşului, într-un bloc de beton sau între cei patru pereţi de la serviciu.

Oricât de obosit ai fi după o zi de lucru, găseşte-ţi timp să ieşi cu copiii la locul lor preferat de joacă sau să umbli fără ţintă câteva minute prin parc. Vei vedea ce efecte fantastice are o astfel de evadare din mediul închis în care ai stat toată ziua. Deschide ferestrele şi încarcă-te de elementele naturii prin toate simţurile!

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...