Horoscopul zilei de LUNI, 12 Noiembrie 2018. Saptamana incepe cu noroc pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Încearcă să te eliberezi de acele gânduri despre care ştii şi tu că îţi blochează evoluţia. Sunt temeri inutile, îndoieli care nu-şi au rostul, piedici pe care ţi le pui singur în cale şi care nu au ce căuta pe drumul tău spre succes.

Ai demonstrat şi altădată că orice e posibil dacă gândeşti pozitiv şi liber, concentrat asupra ţelului final şi nu asupra hopurilor de pe parcurs, ca atare lasă deoparte atitudinea ta excesiv de critică sau auto-critică, şi îndreaptă-ţi atenţia spre ceea ce te aşteaptă dincolo de drumul care se cere parcurs. Viitorul e promiţător, totul e să crezi şi tu în asta cu tărie!

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Banii sunt preocuparea ta principală, nu pentru că nu i-ai avea, ci pentru că a sosit momentul unor decizii majore şi nu ai vrea să greşeşti. Eşti tentat să investeşti, să cumperi ceva şi consideri că şi momentul e prielnic, şi preţul e convenabil, deci ce să mai aştepţi?

Poţi aduce la zi o serie de plăţi obligatorii, cum ar fi taxe, impozite, facturi ceva mai mari decât de obicei, dar deşi vezi cum se duc banii din portofel sau din cont, măcar eşti mulţumit că ai reuşit să mai scapi de o serie de plăţi. Te vei simţi bine după ce vei şterge de pe listă o mulţime de datorii.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Îţi iese în cale exact persoana de care aveai nevoie, care îţi va face ziua luminoasă, ca atare ieşi în lume, cunoaşte oameni, dă un telefon, pentru că nici nu ştii de unde sare iepurele! Şi tu, la rândul tău, poţi juca un rol cheie în problemele unui prieten care nici nu-ţi spune bine prin ce trece, că tu deja i-ai oferit soluţia salvatoare.

Schimbul de opinii, dialogul, întâlnirile, lucrul în tandem sunt favorizate azi, şi fiecare are ceva de câştigat. Ai şansa de a te remarca în ochii unei persoane care, de acum înainte, s-ar putea să te numească cel mai bun prieten!

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Prea pui la suflet orice glumă proastă sau orice cuvânt aruncat aiurea de un prieten care nu-şi dă seama ce simţi. Sunt vorbe fără rost, nici nu ar merita atenţia, dar te prind într-un moment sensibil când orice fleac te deranjează.

Ba chiar ai tendinţa de a te considera pe toate u n front personal, când de fapt nu e altceva decât o banală replică ce se dorea a fi amuzantă. Cum umorul nu rea te caracterizează azi, ai tendinţa de a reacţiona negativ, cu lacrimi, depresie, apatie, izolare, în loc să-i răspunzi celuilalt cu aceeaşi armă!

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Nu trata criticile cam dure care sunt îndreptate împotriva ta ca pe un atac la persoană, pentru că nu acesta e rolul lor! Exact invers: cel care îţi atrage atenţia asupra unei conduite greşite, a unei acţiuni îndreptate într-o direcţie inutilă sau a unei atitudini nepotrivite unui anumit scop,

chiar îţi vrea binele şi te trage de mânecă să nu mergi mai departe în acelaşi stil. E nevoie de o schimbare de sens, pe care ţi-e puţin teamă să o faci, dar dacă l-ai lua ca exemplu pe cel care îţi oferă sfaturi utile de pe margine (ce-i drept, cu puţină agresivitate), ai putea face o alegere bună, pentru că te obligă să fii atent la deciziile tale!

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Felul în care te privesc ceilalţi devine stimulentul cel mai bun pentru a-ţi recâştiga încrederea în propria persoană. Dacă te-ai analiza numai prin prisma propriei tale păreri despre sine, nu ai ajunge la rezultate tocmai bune, pentru că ai tendinţa de a-ţi găsi numai defecte, or ceilalţi te apreciază sincer pentru ceea ce reprezinţi.

De la tine nu se vor auzi azi prea multe cuvinte de laudă de sine, ca atare, dacă lumea trebuie să-ţi vadă adevărata valoare, ar trebui să-i asculte pe cei care te ştiu cum eşti tu. Ai nevoie de un reprezentant care să te descrie sau să-ţi facă puţină reclamă!

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...