Horoscopul zilei de LUNI, 10 Septembrie 2018. Zodiile care vor incepe saptamana minunat:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

La serviciu este multa forfota. Esti tentat sa actionezi contra tuturor, pe motivul ca numai tu faci lucrurile cel mai bine. De retinut ca se pot destrama toate relatiile socio-profesionale. Pe de alta parte, agitatia din sfera muncii îți poate crea neplaceri serioase si pe termen lung la capitolul sanatate. De evitat, pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece se pot produce erori. Odihneste-te mai mult!

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Relatiile sentimentale, dar si cele de prietenie vor cunoaste turnuri interesante si definitive. Evenimentele recente in care ai fost sau mai esti inca implicat alaturi de prieteni, persoana iubita sau copii te vor duce la concluzia ca trebuie sa-ti schimbi total atitudinea fata de ei. Deocamdata, detaseaza-te de toata lumea si observa atent ce se petrece. Bine ar fi sa te ocupi mai mult de tine. Un hobby sau o activitate sportiva in aer liber ti-ar aduce mari beneficii.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Acasa se contureaza schimbari importante. Poate fi vorba despre finalizarea unor demersuri legate de patrimoniul familial, de lamurirea unor divergente intre tine si membrii familiei sau pur si simplu vei avea o alta viziune asupra familiei si implicatiilor ei. Totusi, evita discutiile importante, deciziile sau semnarea documentelor care te implica pe termen lung. Dupa-amiaza, traseaza-ti planuri noi in toate sectoarele vietii tale.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Relatiile cu anturajul apropiat se vor modifica, in sensul ca te vei indeparta definitiv de unii prieteni sau de unele rude. Insa ai putea sa te orientezi catre alte persoane, pe care sa ti le apropii pe termen lung. Fii prudent in ganduri si fapte, deoarece exista riscul sa gresesti in aprecieri, concluzii sau decizii. Calatoriile pe distante scurte, in scopul rezolvarii unor chestiuni personale sau profesionale pot fi frecvente.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Veniturile obtinute din munca ta vor cunoaste un final de etapa. Pe de o parte este posibil sa primesti bani, bunuri sau favoruri de la serviciu. Pe de alta parte insa, vestile legate de conditiile de munca sau de salarizare anunta o perioada austera. Recomandabil este sa cheltuiesti strictul necesar. Dozeaza-ti eforturile, evita provocarile celorlalti si lasa temerile deoparte, pentru ca energia vitala este la cote joase.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Relatiile cu ceilalti stau pe un bulgare de dinamita. Provocarile vietii te pot dezechilibra la prima vedere, insa depinde numai de tine cum abordezi totul. Ar fi bine sa-ti controlezi starile, deoarece emotivitatea si subiectivismul sunt la cote mari. Tendinta de a riposta la tot ce te inconjoara iti creaza neplaceri serioase pe toate palierele vietii. Odihneste-te, plimba-te mai mult in aer liber si lasa-i in pace pe ceilalti.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...