Horoscopul zilei de LUNI, 1 Octombrie 2018. Saptamana incepe cu surprize pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Se intrezaresc mai multe drumuri scurte astazi. Poate fi vorba de vizite la prieteni si rude apropiate sau esti nevoit sa pleci in interes de serviciu. Chiar daca intampini neplaceri pe drum, mergi mai departe cu curaj. Pe de alta parte, formele de instruire personala sau profesionala pot fi alte subiecte de larg interes. De evitat deciziile majore, planurile de viitor sau promisiunile de orice fel!

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Veniturile obtinute din activitatea desfasurata la un loc de munca sunt preocuparea ta de astazi. S-ar putea sa primesti o suma de bani restanta sau un cadou de la cineva apropiat. Totodata afli vesti interesante legate de salarizarea ta sau de conditiile de lucru. Nu te necaji vizavi de ce se spune in preajma ta, pentru ca mai tarziu vor aparea rasturnari de situatie. Este adevarat in sfera muncii este multa forfota, dar exista si lucruri bune.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ziua o incepi cu mult elan si dorinta de a rezolva treburile restante de saptamanile trecute. Energia vitala iti fluctueaza destul de mult, de aceea fii prudent. Sunt posibile neplaceri serioase legate de sanatatea intregului organism. Relatiile cu ceilalti sunt deficitare si evita sa te implici in treburile altora. Fii prudent în relatiile sentimentale! Sprea seara, rezerva-ti momente de a te ocupa de un hobby.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Esti retras si greu observabil astazi in peisaj. Sanatatea ta se afla intr-un mic impas. Fii atent in special la sistemul respirator și cel digestiv. Dozeaza-ti eforturile, evita spatiile aglomerate si discursurile oficiale. Adopta o dieta, hidrateaza-te suficient, plimba-te in aer liber si dormi mai mult. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil!

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Ziua este favorabila intalnirilor si dialogurilor cu prietenii. Chiar daca se vor isca discutii controversate sau neplaceri, de retinut ca sunt pasagere. Te poti bucura de informatii interesante din partea unui protector. Atentie ca foarte usor ai putea confunda o relatie de prietenie cu una amoroasa! Spre seara, largeste-ti orizontul cunoasterii lecturand o carte buna sau vizionand un film bun.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Luminile rampei vor fi atintite asupra ta astazi. Sunt posibile discutii zgomotoase cu un sef sau cu persoane oficiale. Primesti reprosuri, dojeni, insa nu toate sunt indreptatite. Este adevarat ca ai si tu o parte din vina ca s-a ajuns aici, dar ai sanse mari sa remediezi situatia. Explica-ti actiunile si deciziile in cuvinte putine, dar concise. Cheltuiește prudent! Poți primi favoruri de la un loc de munca, dar ascund capcane greu de sesizat.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...