Horoscopul zilei de JOI,13 Septembrie 2018. Zi cu ghinion pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Călătoria pe care o faci acum – că e una la propriu sau la figurat – are efecte puternice asupra ta, pentru că te întorci acasă cu alt tonus. Mai bun, mai încrezător, mai optimist, semn că pe parcursul acestui drum ai descoperit aspecte care îţi dau acum alt chef de acţiune.

Întâlneşti oameni care te stimulează să faci lucruri noi, treci prin locuri care te încarcă de o energie pozitivă, afli informaţii care deschid noi perspective asupra viitorului, semn că, din când în când, e nevoie să ieşi din mediul tău obişnuit şi strâmt pentru a-ţi umple bateriile. Poate fi un sens nou de explorat şi care te duce foarte repede spre o destinaţie atractivă.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Chiar dacă aşteptai ceva mai deosebit, astăzi, măcar e linişte şi calm în jurul tău, starea perfectă pentru a te relaxa şi pentru a te detaşa de toată agitaţia prin care ai trecut recent. Ai nevoie, din când în când, să te rupi de toate, să nu te mai gândeşti la nimic decât la sufletul şi corpul tău, deci dedică-ţi această zi, în banalitatea ei, odihnei tale.

Spune nu la orice provocare ce vine către tine. Închide telefonul şi calculatorul, nu răspunde la nicio propunere care ar cere de la tine chiar şi cel mai mic efort, pentru că această zi are rolul de reîncărcare a bateriilor. De mâine vei fi iar disponibil!

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Priveşte cu atenţie direcţia în care vâsleşti! Nu ţi se pare că mergi împotriva curentului? De aceea ai impresia că nimic nu evoluează, deci ar fi bine să nu te mai opui atâta. E încăpăţânarea ta proverbială cea care te ambiţionează să mergi mai departe chiar dacă nu sunt întrunite condiţiile unui succes deplin, dar vei descoperi singur, la un moment dat, că ambiţia nu e atitudinea cea mai potrivită aici.

Sunt momente în care ar fi indicat să te laşi dus de val în voia lui, ca să vezi unde te duce. Dacă te comporţi ca apa care se scurge printre pietre, vei trece mult mai uşor de bolovanii de pe parcurs. Fii curgător, flexibil, lasă-te dus de curent!

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Un succes profesional te scoate azi mai mult în evidenţă, deci ai numai motive de sărbătoare. Nu e un succes propriu, au participat şi alţii la acest moment şi, lucrând împreună, cot la cot, iată că aţi ajuns la acest nivel care vă face pe toţi să fiţi mândri.

Cea mai mare bucurie va fi în clipa în care şeful vă va lăuda public, dar dacă doar unul din voi este cel ovaţionat, acesta ar trebui să amintească imediat că reuşita a fost comună. Fără participarea celorlalţi nu s-ar fi ajuns aici…

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Trebuie să fii prezent într-o altă locaţie decât cele cu care erai obişnuit în programul zilnic, căci prezenţa ta este folositoare pentru rezolvarea cu succes a unor sarcini concrete. Călătoriile au rezultate vizibile, de care poţi fi mândru.

Nu te întorci acasă fără ceva palpabil, pe care să-l consideri rodul material al eforturilor tale de azi. Posibil să fii toată ziua pe drumuri în interes de serviciu, ceea ce poate fi extenuant, dar măcar rezolvi cu brio ceea ce aveai în plan, nefiind deplasări inutile.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Nici n-ai început bine, că deja se termină un proiect de la care aveai mari speranţe, semn că n-ai pornit cu dreptul. Revizuieşte repede toată strategia, ca să nu pierzi tot ce ai construit până acum, pentru că ar fi nevoie de o analiză retrospectivă foarte rapidă înainte de a trece mai departe.

Vei descoperi unde e hiba, o vei repara de urgenţă şi apoi vei schimba macazul din mers, recuperând astfel toţi paşii parcurşi înainte. Ba chiar, după un astfel de răgaz de gândire, ai putea face paşi mult mai mari înainte, descoperind ce bine ai reparat piedica ce te oprise din elan. Nu e un eşec, e doar o gură de aer proaspăt înainte de asaltul decisiv.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...