Horoscopul zilei de JOI 9 August 2018. Vesti bune pentru zodiile:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Gospodaria si membrii familiei te solicita din plin. Ai spor la curatenii, reamenjari interioare sau la planuri de achizitionare a unor bunuri patrimoniale.

Esti emotiv, iti este dor de copilarie si aventurile ei, insa controleaza-ti reactiile si bucura-te de ceea ce ai in prezent.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

S-ar putea sa faci mai multe drumuri pe distante scurte. Poate fi vorba despre o intalnire importanta cu o ruda, cu un prieten sau trebuie sa rezolvi un demers profesional. In orice caz se recomanda prudenta si neimplicare emotionala.

Gandurile tale sunt confuze, dar indreptate mai mult catre treburile tale. De aceea fii scump la vorba și promisiuni. Oferă-ți ajutorul cu masură!

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Preocuparea majora este legata de veniturile obtinute din munca desfasurata la un serviciu. Bilantul este nesatisfacator, insa trebuie sa ai in vedere faptul ca deocamdata, lucrurile merg anevois in sfera muncii.

Hiba se afla in ograda ta, in sensul ca ai nevoie sa-ti reevaluezi conceptele si atitudinea fata de munca si plata aferenta. Ai incredere ca tot Universul te sprijină!

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

O zi cu stari contradictorii. Din astral primesti multa energie greu de controlat. Selecteaza-ti treburile prioritare si ocupa-te numai de ele. Ai fi tentat sa te infiltrezi in viata celorlalti. Nu se recomanda, pentru ca ai destule de facut in viata ta.

Incepe o dieta, niste tratamente cosmetice sau un program de exercitii fizice usoare. Atentie la imaginea publica si la relatiile profesionale!

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Ziua te predispune la introspectie si solitudine. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca energia vitala este scazuta si organismul vulnerabil. Se recomanda dieta, plimbari in aer liber si somn.

De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. La serviciu domneste iluzia treburilor bine facute si a relatiilor agreabile. Ar fi bine sa-ti trasezi planuri noi de viitor.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Un prieten iti poate da informatii pretioase legate de capitolul financiar. Poate fi vorba despre imbunatatirea modului in care iti administrezi castigurile proprii sau castigurile dobandite alaturi de un partener de viata sau de afaceri.

Pe de alta parte, relatiile parteneriale sunt tensionate si cu greu reusesti sa cazi la pace cu persoanele respective. Emotivitate si subiectivism accentuate.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...