Horoscopul zilei de VINERI, 7 Decembrie 2018. Viata unei zodii se va schimba total:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Se intrezaresc vesti din strainatate. Cineva aflat departe de tara iti ofera informatii pretioase legate fie de o calatorie aranjata de tine mai demult, fie despre un loc de munca intr-o tara straina care te-ar putea interesa. Neprevazutul este la cote inalte, asa incat indiferent despre ce este vorba, ai grija cum reactionezi. Pe de alta parte, sufletul tau are nevoie de rafinare si de noi orizonturi spirituale.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ziua este favorabila achitarii facturilor, taxelor sau relationarii cu institutiile financiare. Sunt posibile nereguli in acte si neintelegeri in relatiile umane, insa cu putin efort si bunavointa vei reusi sa depasesti totul cu bine. Se recomanda prudenta si discernamt vizavi de bani, bunuri detinute in comun cu un partener de viata sau de afaceri. Exista un risc de pierderi si rasturnari de situatie la capitolul financiar.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Relatiile parteneriale sunt foarte active astazi. Va trebui sa faci fata mai multor activitati desfasurate in comun cu altii, dar si unor discutii aprinse. Fii pregatit pentru rasturnari de situatie si pentru reconfigurari de pozitie in cadrul unor parteneriate. Partenerul de viata iti poate face reprosuri legate de faptul ca esti prea implicat in domeniul porfesional si pe undeva are dreptate. Selecteaza relatiile si activitatile prioritare.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Se contureaza multa forfota la serviciu. Activitatile vin in salturi, ba pe alocuri va trebui sa o lasi pe una si sa te apuci urgent de alta. Relatiie colegiale sunt tensionate, insa ai incredere ca sefii sunt de partea ta. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul este obosit si se pot accentua afectiunile hepatice și respiratorii. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Persoana iubita si copiii te vor solicita din plin. Foarte usor pot izbucni conflicte, chiar si pe teme minore. Dorinta de distractii si aventuri îi poate deranja pe cei din preajma ta, de aceea fii prudent. Pe de alta parte extravaganta, schimbarile amoroase si excesele de orice fel iti pot dauna grav sanatatii si tuturor relatiilor. Canalizeaza-ti energia catre un sport sau catre un hobby. Dupa-amiaza organizeaza o petrecere surpriza pentru cei dragi.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Astrele iti recomanda activitati casnice. Ai succes si spor la curatenii, reparatii capitale sau reamenajari interioare. Pe de alta parte sunt momente bune de a planui achizitionari patrimoniale, de la cele mai mici obiecte casnice, pana la o locuinta noua sau un teren. Esti tentat si de mutarea intr-o alta localitate sau chiar intr-o alta tara. Deocamdata, rezuma-te doar la planuri de vanzare-cumparare si de schimbarea spatiului locativ.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...