Horoscopul zilei de JOI, 6 Septembrie 2018. Zodiile care vor primi bani:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Minunat ar fi sa-ti petreci ziua acasa, alaturi de membrii familiei. Sunt posibile discutii aprinse pe teme patrimoniale sau legate de faptul ca esti foarte preocupat doar de tine in ultima vreme. Ia aminte la ce ti se spune si remediaza lucrurile. Aranjeaza o reuniune surpriza pentru cei dragi si foloseste-ti farmecul pentru a dizolva orice neplacere.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Foarte usor iti schimbi parerile astazi, ba in unele privinte te contrazici singur. Astfel, comunicarea cu ceilalti este deficitara. Fii prudent, ordoneaza-ti gandurile si foloseste cuvinte putine si directe. O discutie cu cineva din anturajul apropiat iti poate aduce informatii utile vizavi de planurile tale socio-profesionale. Evita destainuirile, atat ale tale, cat si pe ale altora!

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Se pare ca esti nevoit sa cheltuiesti sume importante de bani, fie pentru a ajuta un prieten, fie pentru un proiect profesional comun cu altii. Totusi, analizeaza mai intai situatia, selecteaza-ti prioritatile si tine cont de sfaturile cuiva drag si de incredere. Foarte usor poti confunda adevaratele valori si situatii cu cele care nu merita investitii din niciun fel.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ziua iti aduce o mare dorinta de a fi in mijlocul celorlalti, de a ajuta pe toata lumea, de a te bucura de tot ce te inconjoara. Se pare ca ai planuri marete, ganduri nobile si posibilitatea de a le materializa. Insa ai grija mai mult de treburile tale si ofera-ti sprijinul numai la cererea expresa a celorlalti. Rasfata-te la cumparaturi sau intr-un salon de infrumusetare.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Este bine sa te odihnesti ceva mai mult. Chiar daca este posibil sa primesti tot soiul de invitatii, fie de la persoanele din anturajul profesional, fie din partea membrilor familiei, evita-le in mod politicos. Plimbarile in aer liber, meloterapia, dialogurile cu cineva drag si de incredere, intr-o atmosfera linistita iti sunt de mare folos.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Sunt momente prielnice relationarii cu prietenii. Cu toate ca sunt posibile rasturnari de situatie deosebite, lasa-te antrenat de evenimente. Datorita unor bani sau bunuri, foarte usor se pot isca discutii aprinse, chiar destramari definitive ale unor relatii mai vechi. Intelept ar fi sa te bazezi doar pe fortele tale si sa te desprinzi rapid de oamenii care pretind ca iti sunt prieteni.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...