Horoscopul zilei de Joi 5 Iulie 2018. Zodiile care vor avea surprize plăcute

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Poate ca esti provocat de catre cei din familie sa actionezi intr-o maniera care nu iti este tocmai caracteristica; poate ca ai probleme cu insusi imobilul in care locuiesti; poate ca, pur si simplu, esti foarte stresat si iti doresti sa te linistesti intr-o oaza de poveste. Indiferent de motivul pentru care astazi esti tensionat, incearca sa nu exagerezi, reactionand agresiv, atunci cand te aperi.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

S-ar putea sa existe un conflict intre ceea ce tu iti doresti si ceea ce – cu adevarat – ai nevoie. Ori, intr-o zi ca aceasta, in care cea mai neinsemnata intamplare iti poate rezerva o surpriza, numai de lipsa echilibrului nu aveai nevoie. In ceea ce priveste relatia de cuplu, incepi sa ai timp pentru a remedia ceea ce trebuie „reparat”. Nu-l irosi inutil…

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Se pare ca este momentul sa rupi randurile, facand ceea ce tu iti doresti, fara a mai asculta de sfaturile altora sau de parerile pe care acstia le au. Doar ca, a te enerva si a actiona asemeni unui rebel, nu este o solutie. In orice caz, nu te comporta precum oile dintr-o turma, desi, daca nu ai incotro, macar nu te sfii sa fii oaia neagra a acesteia, daca asa simti ca trebuie sa fii.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

O zi in care, desi esti provocat, nu iti doresti sa faci niciun pas in afara zonei tale de confort. Cu cat mai neconventionale ideile si propunerile celor din jur, cu atat mai agresiv raspunsul tau. Pe de alta parte, ascunzandu-te mereu doar pentru a te simti in siguranta nu este intotdeauna in avantajul tau si al evolutiei tale. Universul iti ofera o infinitate, de ce sa te multumesti cu un singur plan?

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Orice ti-ai dori sa faci si indiferent in ce context, nu te grabi sa actionezi, in urma impulsului de moment. Este o zi in care ti se recomanda sa fii cumpatat si sa te manifesti in conformitate cu mediul in care te gasesti, momentan. Pe cat posibil, nu imprumuta bani in cazul in care ti se cere acest lucru. Dar, pentru a evita orice fel de probleme, achita-ti la timp datoriile.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Aştepţi o aprobare sau un document oficial care să-ţi asigure evoluţia spre etapele viitoare. Fără acea semnătură, nu poţi trece mai departe, ci depinzi de ea, altfel rişti să mergi pe o cale ilegală sau incorectă care, mai devreme sau mai târziu, se va împotmoli cumva. Fă tot posibilul să obţii acel act de care depinde succesul unei afaceri, ca să nu investeşti inutil bani, energie şi timp într-o direcţie care nu este susţinută de legi clare. Nici nu ştii cum te trezeşti cu vreo sancţiune dacă ignori aspectul legal al planurilor începute, deci nu bâjbâi pe căi nesigure!

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...